Muutama uusi kipale tiistain piristykseksi: Passion Pit, Four Tet ja CocoRosie

08.05.2012

Kun kahvikuppi ei enää virkistä, lataa akut pyöräyttämällä tästä muutama uusi biisi. On tanssipoppia, on sumuista elektroa, on piruvie friikkifolkia. Joten riisuhan kenkäsi, astu peremmälle ja tee olosi kotoisaksi.

Kuva: PIAS

Amerikkalainen Passion Pit rynnäköi kolme vuotta sitten elektropopin ystävien sydämiin debyyttialbumillaan Manners. Laulaja Michael Angelakosin johtaman yhtye kirvoitti silloin kehuja täydellisen kesäpoplevyn saavuttamisesta. Jos mielesi on tehnyt Mannersista saakka uutta samanlaista herkkua, ei tarvitse onneksi odottaa enää kauaa. Passion Pitin kakkosalbumi Gossamer julkaistaan 24. heinäkuuta, ja levyltä on nyt irroitettu ensimmäinen single Take a Walk. Sen voit kuunnella heti alempaa.

Casadyn siskosten Biancan ja Sierran psykedelialla ja avantgardella leikkivä folkduo CocoRosie julkaisee 5. kesäkuuta uuden singlen We Are On Fire / Tearz For Animalz. TV on the Radion Dave Sitekin tuottama single on samalla legendaarisen Touch and Go Recordsin ensimmäinen julkaisu kolmeen vuoteen. Vuonna 2009 Touch and Go ilmoitti joutuvansa lopettamaan julkaisutoimintansa kokonaan maailmanlaajuisesti hiipuneen levymyynnin takia.

Voit kuunnella singlen a-puolen We Are On Firen ennakkoon jo alempaa, mutta mikäli haluat tukea maineikasta Touch and Go Recordsia pääsemään takaisin jaloilleen, kannattaa ostaa single sen julkaisupäivänä 5. kesäkuuta.

Elektromies Four Tet jatkaa hämmentävän tuotteliasta ja monipuolista julkaisutahtiaan.

Brittiläinen Four Tet, oikealta nimeltään Kieran Hebden, on viime aikoina paistatellut valokeilassa mm. pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Burialin kanssa tekemiensä biisien tiimoilta.

Tällä kertaa Four Tet flirttailee sumuisen housen kanssa. Tsekkaa herran uusi biisi Ocaras alempaa.

Lisää luettavaa