Nokian tuomat dj-vieraat saavat klubimyyrät itkemään hunajaa

27.06.2012

11. ja 12. elokuuta on Nokia Factoryssa tiedossa hyvät bileet.

Kuva: Tensnake

Nokia jatkaa klubiväen hemmottelua asiallisilla dj-vierailla. Maaliskuuta Suomeen tuotiin Dimitri from Paris ja toukokuussa vuorossa olivat Julio Bashmore, Mosca sekä Diplo, ja nyt yhtiö marssittaa Flow-festivaalin jatkobileisiin Nokia Factoryyn Tensnaken (GER), Cosmo Bakerin (US) ja John Talabotin (SPA). Kaksi ensin mainittua esiintyvät 11.8. ja Talabot 12.8.

Uuden diskon ystävät ottanevat ilouutisen vastaan riemuiten, sillä tällä kertaa tiedotteen mainos ”yleisön pyynnöstä Suomeen tuoduista huippuesiintyjistä” pitää kutinsa. Tätä mieltä on ainakin Rumban päätoimittaja Teemu Fiilin.

”Helvetin hyvä”, Fiilin kommentoi uutista.

Muita jatkobileiden varmistuneita esiintyjiä ovat Tensnaken kanssa samaan karsinaan sujahtava Bicep (UK) ja dancehall-settiä tarjoava Coppershot Sound (JAM). Loput artistit julkistetaan lähempänä festivaaliviikonloppua.

Kuten aiemmille Nokia-klubeille, tähänkään tapahtumaan ei myydä lippuja vaan niitä voi voittaa kilpailusta. Tikettiä kaipaavat suunnatkoot Nokian kotisivuille, siellä niitä jaetaan.

EDIT2: Cosmo Bakerin ja John Talabotin keikat ovat loppujen lopuksi Kuudennella linjalla, ja niihin pääsee mihinkään kilpailuun osallistumatta sisään kävelemällä!

Lisää luettavaa