Nyt puhutaan suomalaisesta elämäntyylistä – Silkinpehmee julkaisee ensi viikolla uuden levyn

Silkinpehmee - Basic V1.

28.05.2017

Silkinpehmee julkaisi ensi viikolla uuden levyn Basic V1. Yksi Tampereen aidoimmista OG-räppäreistä on tiputtanut singlejä levyltä pikkuhiljaa ja jokainen niistä on todistanut, että luvassa on rehtiä räppiä.

Nyt sitä saadaan siis levyllinen ja se on jo kuunneltavissa Bandcampissa. Levy julkaistaan varsinaisesti 31.5.

Artisti itse kommentoi Facebook-postauksessaan levyä taannoin seuraavasti: ”Kuuntelin just uuden #BASIC -albumin läpi ja sehän knokkaa kyllä!” Se kertonee olennaisen monille.

Silkinpehmee ammentaa levyllä omista UG-juuristaan. Kahden viime vuoden aikana räppäri-tuottaja on aloittanut periaatteessa puhtaalta pöydältä, ottamalla nollatasolla haltuun biittien tekemisen, äänittämisen ja tuotannon.

Silkinpehmee on päässyt toteuttamaan ”pitkään kypsynyttä näkemystään siitä, miten räpin peruselementeillä voi edelleen luoda uutta ja kestävää musiikkia”.

Levyn biitit ovatkin pitkälti Silkinpehmeen käsialaa, mutta mukana on tuottamassa myös Tiedemies ja Sammy Sose. Räppinörttejä kiinnostanee jättimäinen Hirvee äijä -possebiisi, jossa ovat mukana Kontrasti, Huutava Vääryys, Heittiö, Rekami, Tapani Kansalainen, Otto Martikainen ja DJ Massimo.

1 Intro
2 Voit olla varma
3 Boheemi
4 Kultapoika
5 Lifestyle
6 Hektinen
7 Pintaliidos
8 33540
9 Kuningas outlet
10 Tilanne pääl
11 Kuumapäinen
12 Hirvee äijä (feat. DJ Massimo, Kontrasti, Huutava vääryys, Heittiö, Rekami, Otto Martikainen, Tapani Kansalainen)

Lisää luettavaa