Oliko Michael Jackson pedofiili? ”Antaisinko lapseni mennä hänen autoonsa? No vittu en”

Nyt on tarinankerrontaa parhaimmillaan.

25.07.2016

Alkuvuodesta julkaistiin Mark Kozelekin ja Godfleshistä tutun Jesun eli Justin Broadrickin yhteisalbumi Jesu/Sun Kil Moon. Rumban Jean Ramsey hehkutteli albumia maasta taivaisiin – arvion levystä voit lukea täältä. Nyt parivaljakko on julkaissut uuden kappaleen. He’s bad on ensimmäinen maistiainen kaksikon tulevalta levyltä.

Kozelekin sanoitukset ovat aina olleet jopa hämmentävän paljastavia ja henkilökohtaisia, mutta niiden seasta löyty aina myös huumoria. He’s bad vie kuitenkin huumorin suhteellisen sysimustalle tasolle. Kappaleella Kozelek muun muassa pohtii, oliko Michael Jackson oikeasti syyllinen niihin asioihin, joista häntä syytettiin. Pelkkää huumoria kappale ei silti ole. Kertomus on kuin musiikillinen kolumni siitä, millaista Michael Jacksonin elämä oli ja mitä hänelle vuosien varrella tapahtui.

Kappaleen pääset kuuntelemaan täältä. Kannattaa keskittyä, sillä tämän hienompaa tarinankerrontaa ei vähään aikaan ole vastaan tullut.

Mark Kozelekin piti soittaa keikka vuonna 2014 Helsingin Korjaamossa. Tuolloin hän kuitenkin suuttui keikkapaikan miksaajalle niin, että keikka jouduttiin perumaan. Saas nähdä, nähdäänkö Kozelekia Suomessa seuraavan kiertueen aikoihin.

Lisää luettavaa