Pian se on täällä: vuotuinen juoppotapaaminen! ”Lupaamme kunniamerkin sille, jolle sattuisi käymään flaksi – todisteeksi lasketaan hd-tasoinen video”

14.10.2016

Black Magic Six -yhtye soittaa jo perinteeksi muodostuneen ”vuotuisen juoppotapaamisensa” 4. marraskuuta Turun legendaarisessa Tinatuoppi-räkäläs- anteeksi olutravintolassa.

Tiedote on sen verran kultaa ja rehellistä kertomaa, että kopioimme sen tavoistamme poiketen tähän alas ihan kokonaisuudessaan. Lisäksi on perjantai, ja piruako sitä tänään jaksaa pingottaa.

Mikäli katsot, että tapahtuman luonne on sinulle sopiva, astele marraskuussa Tinatuoppiin tai hae välittömästi apua ongelmaasi.

Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä.

”Black Magic Six ei voi jättää vuotuista Tinatuopin esiintymistään väliin, vaikka sataisi napalmia taivaalta. Itseasiassa yhtye on esiintynyt ravintolassa jo seitsemästi, mutta vuoden 2008 bakkanaalia ei nyt vaan lasketa mukaan, koska sitä ei lasketa mukaan.

Soittoajasta ei ole pienintäkään hajua, mutta sanotaanko nyt niin, että 21.30 vois olla hyvä aika aloitella, niin sammuneet voi herätellä sopimoilleen uusille drinkeille ennen valomerkkiä. Kyse on siis kotiin sammuneista. Ravintolassahan ei saa nukkua. Kaikkihan sen nyt tietää.

Illasta ei tule ikimuistoinen, koska tuskin kukaan siitä muistaa mitään – ellei tarjoilijaa ja ovimiestä lasketa. Lupaamme myös kunniamerkin sille, jolle sattuisi käymään flaksi. Todisteeksi lasketaan hd-tasoinen video tahi kuvasarja. Kirjallinen tai verbaalinen todistusaineisto on aivan tyhjän kanssa.

Suosittelemme juomaan rahat, mutta jos sinulla sattuu olemaan palkka/fattapäivä, niin tarjolla on myös BM6-tuotteita äänilevyistä kostyymeihin – edullisesti.

Toivotamme teidät sydämellisesti tervetulleeksi.”

Lisää luettavaa