Potuttaako sinuakin baareissa pyörivät nuoret ihmiset? Nyt ongelmaasi on yksinkertainen ratkaisu!

26.02.2016

Keski-ikä on hieno asia. Ihminen oppii muodostamaan jo omia mielipiteitään, ja pienet vastoinkäymiset eivät enää muserra elämää palasiksi kuten nuorempana. Ja hei, myös seksi paranee!

Juuri keksimämme Tötterströmin yliopiston keksityn tutkijan Simo Valakarin mukaan orastavan keski-iän kriisin suurin syy ei suinkaan ole vanheneminen vaan nuoret ihmiset. Kun ruuhkatukkainen söpö poika flirttailee oman tyttäresi ikäisille kanssabaaristelijoille, vähemmästäkin realiteettien kylmä rätti iskee vastoin kasvoja. Tätä kutsutaan ns. Tavastian lauantaidisko -efektiksi:

”Mä voisin olla näiden muiden baarissa olevien isä/äiti.”

Nyt ongelmaan on kuitenkin ratkaisu! Lauantaina 11. maaliskuuta järjestetään ensimmäinen K-30-klubi. Klubi-illan konsepti on nerokas:

”K-30 Club on tarkoitettu yli 30-vuotiaille, jotka haluavat pitää hauskaa rennossa ilmapiirissä ja ikäisessään seurassa. Tunnelman kruunaa dj:n soittama tanssittava vaihtoehtoinen pop-, rock-, soul- ja elektroninen musiikki”, kertoo Anna-Maija Kaurismäki, eräs klubin järjestäjistä.

Tiedotteen mukaan mukaan ideas K-30-klubiin syntyi, kun järjestäjät huomasivat, miten ympäröivä baarikansa alkoi näyttää nuorelta, ja oman näköistä bilepaikkaa Helsingin yökerhoissa ei löytynyt.

”K-50 Discon inspiroimana haluamme järjestää klubi-illan, jossa yli kolmekymppisillä on mahdollisuus päästä juhlimaan ja tanssimaan ikäisessään seurassa.”

Ensimmäinen K-30 Club järjestetään perjantaina 11.3.2016 klo 22:00 alkaen Dubrovnik Lounge & Lobbyssa. Dj:nä avausillassa ovat Helsingin yön tutut viihdyttäjät, Ne naiset –dj-duosta tuttu Suvi eli Hygge Lig sekä Aleksi Kinnunen.

Avausillan musalinjaa kuvaavia artisteja ovat esimerkiksi Prince, Bowie, Beck, Beastie Boys, New Order, Blur, Siouxie and the Banshees, Kent, Ramones, Kraftwerk, Pulp, The Stone Roses, Belle & Sebastian, Morrissey, The Cure, Pet Shop Boys, Primal Scream, Vampire Weekend, Leevi and the Leavings, Karkkiautomaatti, Fleetwood Mac, Stereolab, Abba sekä 60-luvun tyttöbändit.

Lisää klubi-iltoja on tulossa. Seuraavan kerran K-30 Club järjestetään vappuaattona 30.4. Dubrovnikissa.

Klubin Facebook-sivuille pääset tästä. Ensimmäisen klubi-illan Facebook-sivuille pääset tästä.

Lisää luettavaa