”Primitiivisen rytmin nöyrin palvelija” K-X-P julkaisi uuden kappaleen – Tarkennamme: uuden erinomaisen kappaleen

27.01.2015

Tästähän tuli hyvä päivä uutta musiikkia etsiville. Ensin Prodigy tamppautti jalkaa The Day Is My Enemy -biisillä, ja nyt K-X-P pitää vauhtia yllä Space Precious Timella. En teistä tiedä, mutta verkkotuottajalle tulee tästä mieleen aika vahvasti lämmin kesäilta, ulkoilmakeikka ja kädet ilmassa vellova yleisö, joka on pikkuhiljaa murtautumassa ajan ja tilan tuolle puolen rytminirvanaan.

Tiedotteessa asia muotoillaan näin: ”Alkukantaisen rytmimusiikin ja elektronisen ilmaisun välillä operoiva K-X-P julkaisee kolmannen albuminsa III Part 1 27.3.2015. Op:l Bastardsin sekä Circlen ja Aavikon hahmoista muodostunut antiyhtye luo nahkansa jokaisella julkaisullaan: edellisen levyn oltua kallellaan syntetisaattoripoppiin ja lauluharmonioihin, III Part 1 ammentaa enemmän K-X-P:n live-vetojen autenttisesta energiasta ja progressiivisemmasta rockista. Levyn jatko-osa, III Part 2, julkaistaan loppuvuodesta.”

Kuuntele Boiler Room -sivustolla ensi-iltaan tullut Space Precious Time alempaa. K-X-P:n lähiaikojen keikkakalenteri näyttää seuraavalta: 30.1. Turun Dynamo, 31.1. Helsingin Korjaamo ja 7.2. Tampereen Klubi.

Lisää luettavaa