Queens of the Stone Age lähetti arvoituksellisia kirjeitä musiikkilehdille

13.02.2013

Fanit arvelevat QOTSA-viestien sisältävän vihjeitä tulevasta albumista.

Kuva: Jason Odell.

Kesällä Rock the Beach -festarilla esiintyvä Queens of the Stone Age on lähestynyt useampaa brittiläistä musiikkilehteä arvoituksellisilla viesteillä. Kirjeitä ovat tähän mennessä saaneet Mojo, NME, Kerrang! ja Uncut -lehdet.

Yhtyeen lähettämät viestit ovat sen verran erikoisia, ettei niitä kannata lähteä suomentamaan. Olennaista on, että niissä toistuvat jatkuvasti numerot 6 ja 9, sekä muutamat samankaltaiset fraasit. Tämä on saanut niin fanit kuin toimittajatkin epäilemään, että QOTSAn tuleva kuudes studioalbumi julkaistaisiin kenties  6. toukokuuta tai 9. kesäkuuta (joka on tosin sunnuntai).

Myös potentiaalisia albumiotsikoita on riveiltä pyritty tulkitsemaan. Näitä ovat muun muassa ”You’re Out of Time, Then” ja ”Some Things You Can’t Fix, So.”

Alta voit lukea yhtyeen Kerrang! -lehdelle viimemmäksi lähettämän kirjeen ja NME:n sivuilta voit katsoa heidän saamansa, käsinkirjoitetun viestin.

Queens of the Stone Agen kirjeessä lukee:

”DEAR KERRANG,

…SOME THINGS YOU CAN’T FIX SO…

ON THIS RECORD WE CAME TO A REALIZATION: THE BESTTRICK OF ALL, IS NO TRICK AT ALL

THE SONGS ARE A REAL TIME DOCUMENT OF THE MANIC UPS AND DOWNS OF THE LAST YEAR. IT CAN’T ALWAYS RUN LIKE CLOCKWORK. SO RATHER THAN CONTROL THE DIRECTION OF THE RECORDINGS, WE DECIDED TO RIDE SHOTGUN ON OUR EMOTIONAL BANDWAGON. WE EMBRACED OUR EVIL, HELD THE HORRIBLE, LICKED THE LUNACY AND BLEW THE BEAUTIFUL. AS A RESULT, WE’RE ON CLOUD 9.

I CAN’T WRITE ANYMORE CAUSE MY PHONE’S DYING,

QUEENS OF THE STONE AGE”

 

Lisää luettavaa