Räpin sometähti teki oman Instagram-tilin muutaman kuukauden ikäiselle lapselleen – ”Katson tässä Rottatouillea ja opettelen kokkaamaan”

26.02.2017

DJ Khaled on nimi, jonka olet voinut kuulla usealla räppihitillä viime vuosina. Tuottaja kun on tunnettu siitä, että hänellä on tapana huutaa omaa nimeä biiseillään. Vaihtoehto b:nä toimii myös hokemat kuten ”another one” ja ”we the best”.

Samalla Khaled on yksi snapchatin todellisista supertähdistä, onnistuen tekemään itsestään jopa ilmiön. Tuottajan sometouhut etenivät siihen pisteeseen, että mies snapchattasi oman lapsensa syntymän.

Nyt on pelkästään luontevaa, että juuri mainitussa tapahtumassa maailmaan noussut lapsi on saanut myös oman IG-tilinsä. Sen lisäksi, että Asahd Tuck Khaled on mukana tuottamassa DJ Khaledin Grateful-albumia, niin nuorempi Khaled ehtii tekemään paljon muutakin.

Alla olevista somepäivityksistä pääset nuoren Khaledin elämän makuun. Seuraajia on reippahat 121 000, joten somebisneksetkin sujuu. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, että millainen Asahd Khaledin adlib tulee olemaan.

Ok now I'm so into watching ratatouille I'm learning how to cook for mommy and daddy

Henkilön Asahd Tuck Khaled (@asahdkhaled) jakama julkaisu

@djkhaled @therealswizzz @aliciakeys I love it!

Henkilön Asahd Tuck Khaled (@asahdkhaled) jakama julkaisu

No more interviews today sorry Ryan #grammylife

Henkilön Asahd Tuck Khaled (@asahdkhaled) jakama julkaisu

Lisää luettavaa