Räppäri laittoi riitakumppaninsa ex-tyttöystävän seksivideon nettiin – Tuomittiin 5 miljoonan korvauksiin

50 Cent tuomittiin korvauksiin seksivideokeississä.

13.07.2015

50 Centillä ja räppäri Rick Rossilla on ollut beeffiä keskenään jo vuosikausien ajan. Kaikki sai alkunsa vuonna 2009 BET-palkintogaalassa, missä 50 Cent katsoi Rick Rossia pahasti. Ei, me emme keksineet tätä päästä. Homma on viety nextille levelille monta kertaa tuon jälkeen.

Pahiten homma lähti käsistä loppuvuodesta 2009. 50 Cent sai käsiinsä seksinauhan, jolla Lastonia Leviston harrastaa seksiä tuolloisen poikaystävänsä kanssa. Nauhan lahjoitti 50 Centille kyseinen poikaystävä.

Levistonilla ja Rossilla on yhteinen lapsi, ja kun biiffi lähti käsistä ja Rick Ross ja 50 Cent olivat oman aikansa pottuilleet toisilleen haastatteluissa ja biiseissään, päätti 50 Cent viedä hommaan jälleen uudelle tasolle. 50 Cent pukeutua Pimpin Curly -nimiseksi hahmoksi ja kertoi nauhalla harrastavasta kaksikosta rivoja vitsejä. 50 Cent nauhoitti seksinauhan päälle myös Rick Rossia ivaavia kommentteja. Tämän jälkeen 50 Cent laittoi 13 minuuttia pitkän pätkän julkiseen jakoon nettiin.

Nyt 50 Cent on tuomittu maksamaan 5 miljoonan dollarin vahingonorvaukset Lastonia Levistonille. Syytekohdaksi nimettiin törkeä yksityisyyden loukkaaminen. 50 Cent väitti, että Levistonin tuon aikainen poikaystävä olisi antanut luvan videon levittämiseen netissä.

Lisää luettavaa