Räppäri tuomittiin 5 miljoonan korvauksiin seksivideon levittämisestä, väitti olevansa konkurssissa – perseili somessa oikein kunnolla

Kannattaa harkita, mitä kaikkea nettiin laittaa. Ainakin jos on 50 Cent.

10.03.2016

50 Cent eli Curtis Jackson määrättiin maksamaan viiden miljoonan dollarin korvaukset viime kesänä seksivideon luvattomasta levittämisestä. 50 Cent sai käsiinsä seksinauhan, jolla eräs nainen harrastaa seksiä räppäri Rick Rossin kanssa. 50 Centillä on ollut läpi vuosien biiffiä Rick Rossin kanssa, joten kostoksi hän päätti laittaa seksivideon nettiin jakoon ja jäi siitä kiinni.

50 Cent on yrittänyt välttää korvausvaatimukset julistamalla olevansa konkurssikypsä ja hänen omaisuutensa olevan lainattua. Nyt homma on räjähtänyt kuitenkin 50 Centin käsiin oikein kunnolla someurpoilun takia.

Neljä kuukautta sitten 50 Cent lykkäsi Instagramiin kuvan, johon oli seteleiden avulla muodostettu sana ”broke” eli vapaasti käännetty vararikossa. Vähän tämän jälkeen hän postasi Instagramiin videon, jossa hän kuvasi hulppeaa huippulukaalia ja kertoi, miten hänen uusi talonsa Afrikassa on pian täydessä kukoistuksessaan.

Tämä ei ollut välttämättä se ihan järkevin asia tehdä velkojien nähden. Eilen hän esiintyi lakituvassa selittelemässä tekojaan. Ammattilaisten arvioiden mukaan 50 Centin omaisuus on tällä hetkellä noin 64 miljoonaa dollaria. 50 Cent on itse väittänyt, että hänen asuntojensa ja tavaran arvo on ainoastaan 16 miljoonaa dollaria, joten luonnollisestikaan hänellä ei ole silloin varaa maksaa velkojaan (50 Cent on velkaa yksistään eräälle kuulokevalmistajalle 18 miljoonaa dollaria) tai korvausvaatimuksia seksivideon levittämisestä. Sniff!

50 Centin selitys kuville onkin sitten täyttä kultaa. 50 Cent väittää, että kuva, jossa hän poseeraa rahojen kanssa on lavastettu, ja setelit ovat leikkiseteleitä. 50 Centin mukaan feikkiseteleiden käyttö on yleistä niin elokuvissa, televisiossa, videoissa kuin sosiaalisessa mediassakin. Aivan.

Hämmentävämpi on 50 Centin vaatimus siitä, että hänen pitäisi saada jatkossakin postailla someen provokatiivisia kuvia, koska mikäli hän ei videoita ja kuvia sosiaaliseen mediaan lykkäisi, hänen imagonsa kärsisi eikä hän voisi enää tienata niin paljoa rahaa. Aivan!

Entäpä se talo siellä Afrikassa? Läppä läppä, sanoo 50 Cent. 50 Centin mukaan mitään taloa ei ole koskaan ollut olemassakaan.

Sillä lailla.

Lisää luettavaa