Räppäri yllytti miljoonaa Twitter-seuraajaansa terrorisoimaan asuintaloa – antoi väärän osoitteen ja viattomat kärsivät

Sillä lailla sitten.

01.02.2016

Chicagossa asuvalla jenkkiräppärillä Chief Keefillä on Twitterissä yli miljoonaa seuraajaa. Perjantai-iltana hän lähetti seuraajilleen hämmentävän viestin. Chief Keef twiittasi tarkan osoitteen erääseen Minneapolisissa sijaitsevaan asuntoon, ja käski seuraajiaan ”heittelemään kananmunia, kiviä ja muuta paskaa” kyseiseen osoitteeseen.

Osa Keefin Minneapolisissa asuvista faneista päätti ajella kyseisen osoitteen ohi, ja pian sosiaalisessa mediassa levisi kuvia kyseisestä omakotitalosta. Asian tekee oudoksi se, että osoitteessa asuu kolme nuorta naista, joista yksikään ei ole koskaan ollut Chief Keefin kanssa missään tekemisissä. Naiset opiskelevat lähialueella sijaitsevassa collagessa.

Naiset pelästyivät Keefin käskyä niin paljon, että heidän piti pyytää poliisit valvomaan asuntoaan ilkivallan pelossa. Kimppakämpässä asuva Ashley-niminen opiskelija kertoi, että kaksi hänen asuintovereistaan ei uskaltanut tulla kotiin Keefin Twitter-viestin jälkeen, sillä he pelkäsivät oman turvallisuutensa puolesta.

Myöhemmin Chief Keef poisti twiittinsä. Asunnossa asusteleva Ashley epäili, että Keefin oli tarkoitus kostaa jotain joillekin ihmisille – hän vain sattui muistamaan asunnon osoitteen väärin.

Keef ei selitellyt asiaa mitenkään. Myöhemmin hän kuiteinkin laittoi Twitteriin viestin, jossa epäili poliisien hakevan hänet talteen jossain vaiheessa.

Lisää luettavaa