Räppärin kilahdus haastattelussa on melkoisen hämmentävää katsottavaa – Mutta onneksi mies on sentään hyvällä asialla

22.12.2014

Legendaarinen länsirannikon räppäri Kurupt vetäisi tyylikkäät kilarit DJ Vladin vetämässä Vladtv-ohjelmassa viime viikolla.

Syy tähän oli Kendrick Lamarin heittämät läpät Big Seanin Control -kappaleella. Biisi ilmestyi jo yli vuosi sitten, mutta se herättää yhä närää hip hop -piireissä. Erityisen huomion kohteena on ollut Kendrick Lamarin laini ”I’m Machiavelli’s offspring, I’m the king of New York, king of the coast, one hand, I juggle them both”, jonka monet newyorkilaisräppärit ovat ottaneet pottuiluna. Ongelma kun on siinä, että Kendrick on kotoisin länsirannikolta eli Kalifornian Comptonista, ja newyorkilaisten dissailua ei itärannikolla hyvällä katsota.

Kurupt kuitenkin toppuutteli heittereitä kertomalla, miten Kendrickin sanat löytyvät jo Kendrickin ja hänen yhteistyöbiisiltä, jonka he tekivät jo vuonna 2010. Kurupt myös kertoo, miten King of New York -heitto ei todellakaan ole pottuilua, vaan ”v*ttu elokuva” ja kielikuva.

Kurupt on toki hyvällä asialla toppuuttelemassa pahimpia riehujia asian suhteen, mutta miehen ulosanti videolla on melkoisen… erikoista. Tiedä sitten millaisissa mielentiloissa Kurput pätkällä on. Ainakin ikenien imeminen viittaisi siihen, että ihan pelkkää kansalaisluottamusta ei ole nautittu.

Lisää luettavaa