RHCP-rumpali teki ällöttävän jäynän Foo Fighters -rumpalille, kertoo Blink-182:n rumpali

Kun rock-yhtyeet lähtevät yhteisille kiertueille, syntyy bändien välille tottakai erilaista keppostelua. Vaan Red Hot Chili Peppers -rumpali teki Foo Fightersin kollegalleen astetta ällöttävämmän tempun vuonna 2000 Australiassa.

Blink-182:n rumpali Travis Barker kertoi tapauksesta tuoreessa haastattelussa NME:n mukaan. Kaikki kolme yhtyettä kiersivät Australiaa vuonna 2000, jolloin RHCP-rumpali Chad Smith keksi källittää Taylor Hawkinsia ikävällä tavalla.

”Kun olimme Australiassa, Chad Smith pissasi Taylor Hawkinsin tuulettimeen”, Barker kertoo. ”Se oli kamalin käytännön pila ikinä.”

Barker tarkoittaa jutussaan Hawkinsin rumpusetin vierellä pitämään tuuletinta, jonka oli tarkoitus pitää rumpali viileänä. Ilmeisesti Smith suoritti jäynänsä kesken keikan tuulettimen ollessa päällä.

Taylor Hawkins ei ehkä muistele juttua pahalla, mutta Barker kertoo laittavansa tilaisuuden tullen Smithin maistamaan omaa lääkettään.

”En usko, että hän arvostaisi jos pissaisin hänen tuulettimeensa, mutta jos vain pääsen lavalle niin yritän sitä”, Barker toteaa.

Tarinan voit kuulla alla olevalla haastatteluvideolla noin seitsemän minuutin kohdalla. Blink-182:n ja Red Hot Chili Peppersin oli tarkoitus esintyä viime viikonloppuna Kalifornian Weenie Roast -tapahtumassa, mutta RHCP joutui perumaan keikkansa solisti Anthony Kiedisin sairastuttua äkillisesti. Ehkäpä Chad Smith tuli siis täpärästi välttäneeksi Barkerin tempauksen.

Lisää luettavaa