Rumba 6/11 kaupoissa ylihuomenna – mukana Foo Fighters, Anna Järvinen, Jarkko Martikainen, Sansa, Jericho Fuzz, Samu Haber, Wild Beasts ja sitä rataa

27.04.2011

Arvioissa tutustutaan Shine 2009:n debyyttiin – onko kansainvälisiä kenttiä kartoittava ja täydellisyyttä tavoitteleva konepop-duo maineensa väärti? Kotimaisen rockin kasvoja syynätään niinkin erilaisilla levyillä kuin The Wrecking Queensin, Eläimen, Circlen ja Battle Beastin uusimmilla. Yhtä näistä ylistetään vastalääkkeeksi nykyisiä rocklevyjä riivaavalle kliinisyydelle, mikä bändi saa arvioijan noin liekkeihin?

Rumba 6/11 ilmestyy perjantaina 29. huhtikuuta. Tällaista on luvassa:

Nirvana-nuoruuttaan uudelleen elänyt Teemu Fiilin lähti kuuntelemaan, mitä FOO FIGHTERSIN pressitilaisuus Tukholmassa tarjosi. Nykyrockin moottoriturvat pitivät onneksi huolen, että perillä kuultiin muutakin kuin peruslätinää.

Ruotsissa kertoi kuulumisiaan myös ANNA JÄRVINEN. Hän paljastuikin ihmiseksi, joka on tavallaan hauras kuin munankuori ja toisaalta voimakastahtoinen ja itsetietoinen artisti. Ja pienestä insidentistä voi päätellä, että Järvistä saattaa vaivata myös vauvakuume.

Levytrilogiansa viimeistellyt JARKKO MARTIKAINEN puolestaan kertoo arvostuksestaan M.A. Nummista kohtaan. ”Pelkkä M.A.:n olemus kertoo siitä, että kun saa toteuttaa itseään ja olla oma herransa, pysyy nuorena”, Martikainen tuumaa.

Auroora Vihervalli ja SANSA kävivät kahdestaan taidenäyttelyssä. Sansa nyrpisteli joillekin teoksille, innostui toisista ja kiivastui kahvilassa niin, että kahvikuppi kolisi pöytää vasten. Luonnonlapsi!

SAMU HABER on ollut viime aikoina haastatteluiden perusteella Rumballe vähän käärmeissään, mutta tuli sentään tähänkin aviisiin jututettavaksi. Haber kertoo muun muassa, onko hän edelleen ”vitun leso jätkä”, kuten on aiemmin itseään kuvaillut.

Arto Melleriä ihaillut KALLE AHOLA teki levyllisen runoilijasuuruuden teksteihin pohjautuvaa musiikkia. Hän ei kuulemma halunnut vain matkia Melleriä, vaan toteuttaa biisit omilla ehdoillaan. Minkälaista se ”melleriys” Aholan päässä sitten on?

Sokerina pohjalla Kallion virallinen rocktähti Suho Superstar istui muun JERICHO FUZZ -porukan kanssa pöytään Jean Ramsayn kanssa. Mitä siitäkin seurasi, kun porukkaan liittyi vielä puhelimitse mc Vittumeitsi?

Juttu jatkuu printin puolella!

Lisää luettavaa