Rumba.fi mukaan jahtiin – Industry Awards -ehdokkaat ovat selvillä

15.09.2014

Rumba.fi kilpailee tämän vuoden Musiikki & Media -tapahtuman yhteydessä järjestettävässä Industry Awardsissa vuoden verkkomedian tittelistä.

Teksti: Hanna Karpio

Tampereella 16.-19.10. järjestettävässä Musiikki & Media -tapahtumassa jaettavien Industry Awards -palkintojen ehdokkaat ovat selvillä. Rumba kilvoittelee vuoden verkkomedian pokaalista Kaaoszinen, Rosvot-blogiportaalin ja Yle Areenan kanssa.

Vuoden kotimaisen musiikkimedian titteliä puolestaan tavoittelevat Pop Median kustantama Inferno, Basso Media, Radio Suomipop ja Yle Teema. Vuoden toimittajan arvonimeä tavoittelevat Soundi-lehden päätoimittaja Mikko Meriläinen, muun muassa Rumbaan kirjoittava ja nykyään Ylioppilaslehden toimittajana työskentelevä Oskari Onninen, YleX:n Venla Kokkonen ja Rumban päätoimittajana vuosina 2001–06 toiminut, nykyään Helsingin Sanomista ja Imagesta tuttu Mikko Aaltonen.

Muita jaettavia nimityksiä ovat muun muassa vuoden radiokanavan, festivaalin ja musiikkikaupan tittelit. Viimeksi mainitun ehdokasjoukosta löytyy hieman yllättäen musiikin suoratoistopalveluna tunnettu Spotify. Kilpailukategorioita on yhteensä 22. Katso kaikki ehdokkuudet täältä.

Tämän vuoden Musiikki & Media -konferenssi on järjestyksessään kahdeskymmenesviides. Nimensä mukaisesti musiikki- ja media -alojen vaikuttajat yhteen kokoava tapahtuma sisältää niin kansainvälisten kuin kotimaisten puhujien luentoja ja tapaamisia.

Vuodesta 2007 alkaen tapahtuman yhteydessä on myös järjestetty yleisölle avoin Lost in Music -festivaali, jolla esiintyi vuonna 2013 jo sata artistia. Konferenssi huipentuu lopulta Industry Awards -palkintogaalaan. Aiempina vuosina tapahtumassa on nähty niin kansainvälisiä artisteja, nimekkäitä musiikkituottajia kuin suurimpien musiikkilehtien vaikuttajia.

Rumba.fi kiittää ehdokkuudesta! Hyvä, itse asiassa erittäin hyvä!

Lisää luettavaa