Rumpali väitti olevansa työkyvytön kaaduttuaan kusireissulla kuopan takia – video paljasti kuitenkin totuuden

Hyvä yritys, mutta ei tuo nyt ihan.

21.02.2017

Irlantilainen 56-vuotias ammattirumpali Philippe Clark kertoi olevansa työkyvytön kaaduttuaan kusireissulla ja satutettuaan vasemman olkapäänsä.

Clarkin mukaan hän oli ollut harjoittelemassa yhtyeensä kanssa keikkaa varten erään tornirakennuksen treenitiloissa. Clarkin mukaan hän oli lähtenyt pissalle, mutta oli vahingossa astunut kuoppaan nurmikossa ja reväyttänyt nivusensa sekä satuttanut vasemman olkapäänsä niin pahasti, ettei kyennyt harjoittamaan ammattiaan eli rumpalointia.

Clark väitti menettäneensä soittokykynsä vuodeksi onnettomuuden takia. Hän myös vaati korvauksia onnettomuusalueen omistajalta ja kertoi, että pihamaa oli huonosti hoidettu. Korvausvaatimussumma oli yhteensä 60 000 euroa.

Rumpalin epäonneksi hänestä löytyi netistä videokuvaa, jossa hän hyppii trampoliinilla. Samaisella videolla hän paukuttaa bongoja kuin simpanssi. Kaiken tämän lisäksi hän oli soittanut keikan heti onnettomuutta seuraavana päivänä.

Paikallinen tuomari nauroikin rumpalin pihalle oikeussalista.

”Alueen omistaja antoi yhtyeesi harjoitella hänen tiloissaan hyvää hyvyyttään. Tietojemme mukaan sinä kaaduit omaa typeryyttäsi kuoppaan, jonka kaikki muut näkivät selvästi”, tuomari kertoi.

Alueen omistajan poika oli paikalla ”onnettomuuden” sattuessa. Hänen silminnkijälausuntonsa mukaan Clark oli kaatunut tämän pyörittyä nurmikolla ympyrää tähtiä ihastellen.

Lisää luettavaa