Scott Weilandin seikkailu GNR- ja Disturbed -muusikoiden bändissä meni vähemmän yllättäen säätämiseksi

27.01.2015

Ollako vai eikö olla, siinäpä pulma. Scott Weiland toisaalta on ja toisaalta ei, enemmän ehkä ei mutta jollain tapaa kuitenkin kyllä.

Uutisoimme viime viikolla Art of Anarchy -yhtyeestä, jossa ovat mukana sellaiset kovanaamat kuin entinen Stone Temple Pilots- ja The Velvet Revolver-laulaja Scott Weiland, Guns N’ Rosesin 2000-luvun kokoonpanon kitaristi Bumblefoot ja Disturbedin basisti John Moyer. Weiland on kuitenkin viime päivinä peruutellut sitoutumistaan yhtyeeseen, ja nyt Billboard uutisoi hänen sanoutuneen tyysin irti koko bändistä.

”En ollut koskaan yhtyeen jäsen”, Weiland sanoo Billboardin haastattelussa.

”Se oli vain jotain, mitä tein, kun en tehnyt mitään erityistä. Minua pyydettiin kirjoittamaan joitain sanoituksia ja melodioita projektille, mutta ei se ole minun bändini. Tämä on minun bändini.”

Viimeinen lause viittaa The Wildaboutsiin, Weilandin johtamaan yhtyeeseen, joka julkaisee debyyttinsä maaliskuussa. Art of Anarchy on puolestaan enemmän Bumblefootin ja hänen vanhojen ystäviensä Jon ja Vince Vottan projekti – viimeksi mainitut soittavat orkesterissa kitaraa ja rumpuja.

Rolling Stonelle antamassaan lausunnossa Bumblefoot tasoittelee tilannetta sanomalla, että kaikki on ok:

”Scott laulaa levyllämme ja on tällä hetkellä laulajamme, ei siitä ole epäilystä. Ymmärrämme kaikki kuitenkin toisiamme siinä, että Scottin soolobändi on hänellä prioriteettilistan kärjessä ja jos Art of Anarchy lähtee kiertueelle, etsimme sille toisen laulajan. Mutta sillä asialla ei ole kiire. Katsomme, miten homma etenee ja menemme askel kerrallaan.”

Lisää luettavaa