Se elää! MTV Push Finlandin verkkosivu ryömii leposijastaan maan päälle kuin Cthulhu

MTV Push -tapahtuman Facebook-sivut ovat heräilemässä. Luoja paratkoon.

05.05.2015

Muistatteko MTV Push -tapahtuman viime vuodelta? Niinpä, valitettavasti mekin. Tapahtuman järjestämiseen käytettiin ihan rapsakat 850 000 euroa, ja monien mielestä käteen jäi loppujen lopuksi Musta Pekka, luu ja kasa höyryävää sitä itseään, eli ei juuri mitään. Joillekin tapahtuma oli vuosisadan vedätys, jonka avulla rahaa siirtyi epäilyttäviin käsiin, joidenkin mielestä taas tapahtuma oli hyvää promootiota Helsingille, kuten esimerkiksi tämäkin haastattelu osoittaa.

Pikaisena muistutuksena, mistä oli kyse: Suomessa järjestetiin pikkuiruisia keikkoja ja tapahtumia MTV Push -nimen alla. Tapahtumat eivät kiinnostaneet ketään. MTV Pushin järjestäjät ostivat ulkomailta Twitter-botteja, jotka mainostivat suunnilleen Afganistanista, kuinka Helsingissä on kyllä nyt kuule niin hieno tapahtuma että kannattaa tulla paikalle kauempaakin. No, kukaan ei tullut tai mennyt oikein mihinkään. MTV Pushin piti mahdollistaa MTV Music Awards -tapahtuman järjestäminen Helsinkiin. Yllättäen tämäkään ei toteutunut.

No annas olla, nyt MTV Push Finlandin Facebook-sivusto on alkanut osoittaa heräämisen merkkiä. Viime yönä sivuille linkattiin 11 uutta musiikkivideota aina Enrique Iglesiasista Major Lazerin kautta Carly Rae Jepseniin. Tätä ennen sivusto on ollut hiljaa viime vuoden syyskuusta lähtien – eli niiltä ajoilta, kun itse kyseinen tapahtuma järjestettiin.

Mitä tämä tarkoittaa? Ei kai vain…

Luojan tähden.

Great-cthulhu

Lisää luettavaa