Slacker-kuninkaiden paluu – The Lemonheads julkaisee uuden albumin, rummuissa ja tuottajana Ryan Adams

Jaa Facebookissa
Kuva: Alternative countryn tähti Ryan Adams on viihtynyt viime aikoina studiossa Evan Dandon ja kumppanien kanssa. Kuva: Anton Vanha-Majamaa Hälläväliä-asenteella ja ensiluokkaisilla kappaleilla indierockin kaanoniin ratsastanut The Lemonheads on julkaisemassa ensimmäistä albumillistaan uutta musiikkia kuuteen vuoteen, kun yhtyeen nimeä kantanyt edellinen oma albumi julkaistiin 2006. (Vuoden 2009 Varshons-levy oli cover-albumi.) Tällä kertaa nokkamies Evan Dando on saanut studioon mukaansa todellisen The Lemonheads All-stars -kokoonpanon: bändistä vuonna 1989 lähteneen toisen perustajajäsenen Ben Deilyn sekä It's a Shame About Ray -klassikkoalbumillakin soittaneen basisti Juliana Hatfieldin. Kiinnostavuusaspektia lisää entisestään se, että levyllä rummuista ja tuotannosta vastaa vaihtoehtokantrin 2000-luvun sankari Ryan Adams. Adamsin Twitter-viestien mukaan tulossa on ilmeisesti jonkinlainen paluu punk-juurille: "Playing drums on the Lemonheads records too. Dream come true... Back to the punker sounds." Julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa, mutta lupaavalta vaikuttaa homma ainakin tämän perusteella.

Alternative countryn tähti Ryan Adams on viihtynyt viime aikoina studiossa Evan Dandon ja kumppanien kanssa.

Kuva: Anton Vanha-Majamaa

Hälläväliä-asenteella ja ensiluokkaisilla kappaleilla indierockin kaanoniin ratsastanut The Lemonheads on julkaisemassa ensimmäistä albumillistaan uutta musiikkia kuuteen vuoteen, kun yhtyeen nimeä kantanyt edellinen oma albumi julkaistiin 2006. (Vuoden 2009 Varshons-levy oli cover-albumi.)

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

Tällä kertaa nokkamies Evan Dando on saanut studioon mukaansa todellisen The Lemonheads All-stars -kokoonpanon: bändistä vuonna 1989 lähteneen toisen perustajajäsenen Ben Deilyn sekä It’s a Shame About Ray -klassikkoalbumillakin soittaneen basisti Juliana Hatfieldin.

Kiinnostavuusaspektia lisää entisestään se, että levyllä rummuista ja tuotannosta vastaa vaihtoehtokantrin 2000-luvun sankari Ryan Adams.

Adamsin Twitter-viestien mukaan tulossa on ilmeisesti jonkinlainen paluu punk-juurille: “Playing drums on the Lemonheads records too. Dream come true… Back to the punker sounds.

Julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa, mutta lupaavalta vaikuttaa homma ainakin tämän perusteella.