Suomalaisella levy-yhtiöpomolla tavallista erikoisempi harrastus – mukaan sumopainin EM-kisoihin

Sumo on uusi musta.

14.03.2016

Kaksi viikkoa sitten Femmagaalassa Vuoden hip hop -levy-yhtiön pokaalin itselleen voittanut Överdogia pyörittävä Tuomas Rinne on monille tuttu Helsingin hip hop -skenestä. Muutama päivä sitten miekkonen tiputti Facebookissa melkoisen pommin todella, todella erikoisesta harrastuksestaan.

Rinne kertoi sivuillaan, miten on harrastanut sumopainia kuuden vuoden ajan. Hän kertoi harrastaneensa vuoteen 2009 saakka amerikkalaista jalkapalloa, mutta kalliin harrastushinnan takia jenkkifutis jäi pois ja tilalle tuli sumo, jota hän oli harrastanut jenkkifutiksen ohessa jo aiemmin.

Sumo on vienyt hänet mukanaan sen verran kovaa, että Rinne ilmoittautui kaksi viikkoa sitten listalle, josta valitaan Suomen edustajat Puolan Krotoszyssa järjestettäviin sumon EM-kisoihin. Rinne myös valittiin kisakoneeseen, ja hän osallistuu EM-kisoissa alle 115-kiloisten amatöörisarjaan.

Koska harrastajamäärät ovat pieniä, joutuu hän kustantamaan matkat, osallistumismaksun sekä majoitukset itse. Kustannuksia matkasta Rinteen sanojen mukaan tulee noin 600 euroa. Nyt hän hakeekin itselleen sponsoreita erikoiselle matkalleen.

Mikäli sinulla on tunne, että haluaisit saada näkyvyyttä hieman erikoisemman lajin parissa, niin otapa yhteyttä Tuomakseen, niin saadaan maailmalle jälleen uusi potentiaalinen EM-mitalisti.

Tuomaksen pyörittämän levy-yhtiön Överdogin Facebook-sivut löydät täältä. Helsinki Sumon Facebook-sivut löydät puolestaan täältä. Suomen Sumoliiton virallisille sivuille pääset sitten tästä.

Onnea matkaan, Tuomas!

Lisää luettavaa