Suomalaisten räkäkännisten ryyppyseurueiden ja eläkeläisten valloittamassa turistirysässä tehdään kotimaista musiikkihistoriaa

Freestyle-battlet Fugessa? No eipä!

27.02.2017

Mikäli olet matkalla Espanjan Fuengirolaan lähikuukausina, niin tässäpä sinulle matkavinkki. Fuengirolan ensimmäiset täysin kotimaiset Freestyle Rap-battlet ovat nimittäin rantautumassa Espanjaan.

Tyykikylä MC Battle järjestettiin ensimmäistä kertaa 2011 Forssassa, ja tuolloin voittaja sai 2000 euroa. Toisen kerran bileet järjestettiin Helsingissä, ja voittajalle jaettiin 3000 euroa. Keväällä 2015 Forssassa jaettiin voittajalle mainetta ja kunniaa.  Saman vuoden syksynä järjestettiin vielä kertaalleen Forssassa team battlet, josta voittajakaksikko sai 1000 euroa.

Viidennen kerran rap-battlet järjestetään tällä kertaa suomalaisten asuttamalla alueella Espanjan Fuengirolassa. Voittaja saa palkinnokseen lentolipun seuraavaan Tyykikylä MC Battleen, joka järjestäjien mukaan järjestetään ”jossainpäin amerikkaa viimeistään 2019”.

Kilpailuun voi ilmoittautua paikan päällä, joten jos kielesi on kärkäs ja satut olemaan Fuengirolassa 1. huhtikuuta, niin ei kun Iskelmä Bar Fuengirolaan vain!

Battlejen Facebook-sivuille pääset tästä.

Lisää luettavaa