Suomiräpissä kuohuu (no ainakin vähän): ”Hiphop-yhtyettämme vastaan on hyökätty brutaalisti viime yönä” – hämmästyttävä epäilty!

Hämmentävää.

28.03.2016

Hip hopissa sattuu ja tapahtuu. Ei Suomi nyt vielä mikään drive by -ammuskelujen luvattu maa ole, mutta ei sitä koskaan tiedä, mitä kaikkea suomiräppikeikan jälkimainingeissa pöhistään.

Tämän saivan kokea Olarista ponnistavat herrasmiehet Jeijjo ja Nupi, jotka vetivät keikan kotikentällään eli Olarin helmessä Davisto-baarissa viime perjantaina. Aamulla räppäreiden palattua kohti keikkapaikkaa ja Nupin kiesiä, miekkosia odotti kaamea näky: joku oli paketoinut Nupin auton pakettiin julmalla tavalla Jägermaister-tarroilla.

nupi

Hämmentävää, ja ilkivalta vaikutti kovin mielivaltaiselta. Vaan annas olla, mysteeri syvenee! Keikkayönä Jeijjon ja Nupin keikkapaikka Davisto lykkäsi nettiin alta löytyvän kuvan, joka saattaa antaa jonkinlaista vihjettä tekijästä.

Toisaalta tässä voi olla kyseessä myös se, että joku on murtautunut Daviston sosiaalisen median kanaviin, ja yrittää sitä kautta saada aiheutetettua ns. biiffiä Jeijjon ja Nupin ja keikkapaikan välillä. Saattaisiko kyseessä olla esimerkiksi Olarin Kamelit -nimisen anniskeluravintolan loanheitto Daviston suuntaan? Kenties he vain (aurinkolasit naamalle ja The Whon riffi käyntiin) tekivät mitä piti?!

Mysteeri on selvitettävä! Mikäli tiedät, kuka on syyllinen kaameaan tapahtumaan, voitte kertoa sen henkilökohtaisesti Jeijjolle ja Nupille 2. huhtikuuta Kuopiossa, missä he vetävät seuraavan keikkansa Bar Freetimessa.

Tuon keikan tapahtumasivuille pääset tästä.

davisto

Lisää luettavaa