”Tää on nyt aika p*ska, mut kuunnellaan nyt kuitenkin” – Jos olet miettinyt miten hittibiisi syntyy, niin suomiräppäreiden kirjoitus valaisee asiaa

Gasellit kertovat.

24.09.2017

Gasellit heitti keikan loppuunmyydyssä Tavastiassa viime perjantaina 22.9. Nyt Gasellit on julkaissut kyseiseltä keikalta Facebookissa videon Imus-kappaleesta, joka on kaikesta päätellen kuultu keikan loppupuolella. Yleisö on videolla aivan täpissä, joka kertoo kaiken olennaisen kappaleen tehosta.

Videon yhteyteen bändi onkin kirjoittanut mielenkiintoisen kertomuksen siitä, miten Imus-kappale on syntynyt. Kertomus sisältää niin aivan alkuhetket kuin ensimmäiset biisin esittelyt levy-yhtiön edustajille.

Toisinaan hitit syntyvät aivan hetkessä, mutta toisinaan taas biisi vaatii enemmän työtunteja studion uumenissa. Teksti onkin sen verran lennokasta luettavaa, että emme lähde ylimääräisiä juonipaljastuksia kertomaan. Voit lukea Gasellien tekstin alta ja tietysti myös katsoa videon. Mikäli homma ei niin sanotusti skulaa, niin voit tsekata sen myös täältä.

Jos Gasellien kirjallinenkin ulos anti miellyttää, niin todettakoon, että yhtyeen riveistä tutut Hätä-Miikka ja Päkä eli Miikka Niiranen ja Pekka Salminen julkaisivat samaisena perjantaina Sä maksat -kirjan, josta voit lukea lisää täällä.


Lisää luettavaa