Taas yksi outo tarina Princestä: Haastoi koomikko Jimmy Fallonin pingis-otteluun ja voitettuaan katosi kuin tuhka tuuleen

Princen kuoleman jälkeen legendaarisesta muusikosta on kuultu jälleen toinen toistaan oudompia tarinoita. Yhden erinomaisen Prince-jutun jakoi koomikko ja talkshow-isäntä Jimmy Fallon The Tonight Showssa viikon alussa.

Alla olevalla videolla Fallon muistelee Princen pakkomiellettä yhteiseen pingisotteluun: Kun Prince vieraili hänen showssaan, sai Fallon etukäteen tiedon, että Prince haluaisi välttämättä pelata pingistä hänen kanssaan. Pingispöytä laitettiin valmiiksi, mutta kun Prince sitten ohjelman vieraaksi saapui, ei hän vilkaissutkaan pöytään ja ottelun jäi pelaamatta.

Myöhemmin, samana päivänä kun Fallonin lapsi syntyi, sai hän yhtäkkiä kuulla Princen haastaneen hänet uudelleen pingismatsiin. Omituinen ottelu käytiin seuraavana iltana, ja Fallonin mennen tullen voitettuaan Prince katosi huoneesta sanomatta sanaakaan. Mainion tarinan kruunaa talkshown house-bändinä toimivan The Rootsin nokkamiehen Questloven loppukaneetti.

Lisää luettavaa