Tämä kaikkien aikojen suosituin suomalainen kappale ylitti 100 miljoonan kuuntelukerran rajan Spotifyssa

Darude soi kaikkialla yhä vaan ja edelleen.

11.09.2018

Daruden Sandstorm on rikkonut sadan miljoonan kuuntelukerran rajan Spotifyssa. Tämän lisäksi Sandstormia on kuunneltu miljoonia kertoja muissa suoratoistopalveluissa kuten iTunesissa ja Deezerissä.

Sen virallinen video on kerännyt YouTubessa kaikkiaan yli 130 miljoonaa katselukertaa.

Sandstorm julkaistiin lokakuussa 1999, ja se levisi tarttuvuutensa ja tunnistettavuutensa ansiosta klubeille ja soittolistoille ympäri maailman. Ennen suoratoistopalveluiden aikaa kappale saavutti menestystä latauspalveluissa ja fyysisinä kappaleina myyden kultaa USA:ssa, Saksassa ja Ruotsissa sekä platinaa Iso-Britanniassa ja Suomessa.

Sandstorm on Spotifyn striimatuin suomalainen kappale, ja se on jäänyt elämään energisoivana hyvän mielen tanssibiisinä ihmisten mielissä ympäri maailman. Samalla Sandstromista on tullut monella tapaa ikoninen hitti, jota on kuultu muun muassa hengennostatusbiisinä monissa kansainvälisissä urheilutapahtumissa.

Tällä hetkellä Darude tekee DJ-keikkoja aktiivisesti noin 90 keikan vuositahdilla ympäri maailman. Daruden loppuvuoden keikat suuntautuvat Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Australiaan ja Singaporeen sekä legendaariselle Ministry of Sound -klubille Lontooseen.

Marras-joulukuussa Darude nähdään myös Suomessa keikoilla Jyväskylässä, Seinäjoella, Tampereella, Uudessakaupungissa, Vaasassa, Rovaniemellä, Levillä ja Äkäslompolossa.

Lisää luettavaa