Tässä se ilta vierähtääkin: uusia videoita Kate Bushilta, SMC Hoodratsilta ja Insomniumilta

26.04.2011

Kaupan päälle koko Beastie Boysin uutuuslevy on Soundcloudissa, eikä tällä kertaa mukana ole tanssivaa gorillaa.

Kuva: SMC Hoodrats

Lievää epäluuloa herättänyttä Director’s Cut -levyään promotoiva pop-veteraani Kate Bush julkaisi pitkästä aikaa uuden musiikkivideon. Beastie Boys sai uudelle lyhytelokuvalleen häkellyttävän määrän Hollywood-tähtiä, mutta eipä Bushinkaan tarvitse hävetä: Deeper Understanding -videolla esiintyy muun muassa Fitz ratkaisee -sarjasta ja Harry Potter -elokuvista tuttu möllikkä Robbie Coltrane. Katso video tästä.

Erä-koiran ja kumppaneiden hiphop-ryhmä SMC Hoodrats herätti viime vuonna hilpeyttä Lähiörotat skujaa -videollaan, ja nyt jengi palaa rikospaikalle Yks risti kaks -häröilyllä. Porukan edellisiltä videoilta tutun Pablo Filmsin tuotantoa olevan lähiödraaman voi katsoa tästä.

Musiikkikentän toisesta ääripäästä kerrottakoon sellaista, että Joensuun melodeath-ylpeys Insomnium julkaisi juuri livevideon uudesta Weather the Storm -biisistään. Kappaleella kuullaan vierailevana tähtenä Dark Tranquillityn solistia Mikael Stannea, joka ehti bändin kanssa myös lavalle Lontoossa 28.9.2010. Kappaleen keikkavideo tallennettiin samana iltana, ja nyt koko komeus on kaiken kansan nähtävänä. Katso video tästä.

Sokerina pohjalla esiteltäköön Beastie Boysin huhtikuun mittaan läpikotaisin hypetetty Hot Sauce Committee pt II -uutuuslevy, joka päästettiin nyt myös perinteiseen esikuunteluun. Pääsiäisen aikaanhan albumia esitettiin ennakkoon hivenen erikoisemmalla tavalla, mutta nyt gorilla ja koriskenttä ovat tiessään ja biisejä voi selailla perinteisen Soundcloud-tyyliin. Tutustu albumiin tästä.

Lisää luettavaa