Tässäkö ovat ”suomiräpin Patrik Laineet”? Se on ainakin varmaa, että nyt ollaan uskollisia omalle jutulle

Cavallini & Shrty tulee taas.

19.02.2018

”Niin paljon jäät, et luulin et oon Patrik Laine” räppäävät Cavallini & Shrty Helly Hansen -kappaleella ja luvassa on todellakin sitä icya (=jäistä) kamaa. Kappale löytyy viime viikolla ilmestyneeltä Afro Finska -ep:lta ja ep kannattaa laittaa todellakin tutkimusten kohteeksi, se nimittäin sisältää mainitun kappaleen lisäksi muutakin laatukamaa.

Cavallini & Shrty ovat tulleet laitojen kautta salakavalasti suomiräpin siniviivalle. Mahdollisesti tunnetuin kappale on Wavy, jolla vierailevat Kingfish ja Kani. Kyseistä biisiä on ihmetelty Youtubesta reippaat satatuhatta kertaa. Pelisuunnitelma on edennyt tämän jälkeen niin ikään hyvin menestyneen Pull up -videon myötä ja kylmää joulukuuta lämmitti komealla afrobeat-biitillä laukkaava Onks sul muut, josta voit lukea lisää täältä tai jutun alta.

Ei ole mitään esteitä, etteikö Helly Hansen nostaisi kaksikkoa vielä isoimmille pelikentille. Nykypäivän brittisoundin mieleentuova kappale jää välittömästi mieleen ja kertosäkeestä voinee odottaa jonkinnäköistä hokemaa, ollaanhan siinä hyvin lojaaleja omalle tyylille.

Suosittelemme katsomaan videon alta, kuuntelemaan ep:n valitsemastasi suoratoistopalvelusta ja kirjoittamaan duon nimen muistiin. Videosta vastaa jjohvnness ja kappaleen biitistä Lameboy.

Päivitys: Video on poissa käytöstä, kuuntele biisi videon uudelleenjulkaisua ennen alta.


Lisää luettavaa