The Smashing Pumpkinsin Billy Corgan vihjailee alkuperäiskokoonpanon paluusta tänä vuonna

15.01.2017

Vuosi sitten Smashing Pumpkinsin Billy Corgania ei tuntunut kiinnostavan bändinsä klassisen kokoonpanon uudelleenkasaaminen. Asian kanssa soutanut ja huovannut keulahahmo vaikuttaa taas pehmenevän ajatukselle paluukiertueesta, joten alkaa näyttää lupaavalta nähdä viimeksi kuusitoista vuotta sitten yhdessä soittanut kokoonpano lavalla.

Ollessaan radiokanava 99.7 WLUP:n Mancow Shown vieraana Corgan kertoi jutelleensa lähiaikoina James Ihan kanssa hyvässä hengessä. Haastattelussa Corgan kertoi myös tahdostaan soittaa alkuperäiskokoonpanolla ja haluavansa tehdä fanit tyytyväisiksi valitsemalla mahdollisen paluukiertueen settilistat sen mukaan mitä he haluavat kuulla

Lähteiden mukaan Corgan on varaillut keikkapaikkoja ja festivaalislotteja ensi kesälle ja samoihin aikoihin lupaili salaperäisesti isoja asioita vlogissaan .

Viime maaliskuussa nähtiin kolme neljästä alkuperäisjäsenestä lavalla, kun James iha vieraili Smashing Pumpkinsin In Plainsong -kiertueen Los Angelesin keikalla. Iha soitti useita bändin kulta-ajan biisejä Corganin ja rumpali Jimmy Chamberlinin kanssa.

Joukosta puuttui basisti D’Arcy Wretzky, jonka kanssa Corgan on lämmitellyt välejään muun muassa kehumalla tätä vuolaasti lähettämissään lämminhenkisissä syntymäpäiväonnitteluissa.

Billy Corgan viimeistelee paraikaa loppukeväästä julkaistavaa soololevyään Rick Rubinin kanssa ja työstää Thirty Days -dokumenttiprojektiaan. Myös uus bändi on viritteillä nykyisen Smashing Pumpkins -kitaristin Jeff Schroederin kanssa.

Edellisvuonna palasivat Slash ja Duff McKagan Guns N’ Rosesiin, sekä Jerry Only ja Glenn Danzig Misfitsiin, toivottavasti tänä vuonna haudataan enemmänkin vanhoja kaunoja.

Lisää luettavaa