Toolin kiertuepaikat selvillä, huonoja uutisia suomalaisille: tulee aika pirskutin kalliiksi nähdä yhtye

Löytyykö taskustasi 600 euroa? Lähde katsomaan Toolia! Sillä saat tosin vasta lennot.

18.11.2015

Hyviä uutisia keikkarintamalta: Tool on julkistanut tulevat kiertuekaupunkinsa!

Sitten vähän huonompia uutisia. Keikat ovat ainostaan USA:n maaperällä ainakin aluksi, ja meille suomalaisille matka keikkapaikoille on melkoinen.

Tool julkisti aluksi kahdeksan keikkaa ympäri Yhdysvaltoja. Tarkkaillaanpa hieman välimatkoja ajatellen, että intohimoinen suomalainen Tool-fani matkustaa rapakon taakse suosikkiyhtyeensä perässä:

Helsinki – San Diego 9116 km.

Helsinki – San Antonio 8800 km.

Helsinki – Tulsa 8025 km.

Helsinki – Dallas 8395 km.

Helsinki – Memphis 7876 km.

Helsinki – Nashville 7634 km.

Helsinki – Atlanta 7758 km.

Helsinki – Charlotte 7451 km.

Lyhin ja samalla edullisin matka olisi siis Charlotteen. Edullisin edestakainen matka sinne keikan päivämäärän ympärillä maksaa 638 euroa. Keikkapaikkana Charlottessa toimii Bojangles Coliseum, ja liput keikalla maksavat noin 50 euroa. Mikäli kaupungista keikkapaikan läheltä haluaisi esimerkiksi Airbnb:n kautta hankkia itselleen asunnon viikon ajaksi, halvimillaan sängyn saisi kaupungista 29 eurolla. 29 kerta seitsemän on yhtä kuin 203 euroa.

Yhteensä pakollisia kuluja tulisi siis noin 900 euroa. Tähän päälle vielä ruuat, taksimatkat, kiertuepaidat ja muut juoksevat kulut, niin budjettimatkailija saattaisi hyvällä tuurilla selvitä noin 1200 eurolla. Halpaa kuin saippua!

Toinen vaihtoehto on toki se, että odottelee rauhassa mahdollisia tulevia keikkapäivämääräilmoituksia. Tool Suomeen, jookosta joo?

Lisää luettavaa