Vaimonsa palkkamurhaa suunnitellut metallilaulaja teki haljun tempun entisille bänditovereilleen

10.04.2014

As I Lay Dying -yhtyeen tuomiotaan odotteleva laulaja Tim Lambesis ilmeisesti paljasti vanhojen bändikavereidensa uudet suunnitelmat heiltä mitään kysymättä.

Teksti: Anna-Maija Lippu, kuvassa: As I Lay Dying

Metalliyhtye As I Lay Dying julkaisi eilen kotisvuillaan tiedotteen, jossa kerrottiin bändin myllerryksestä laulaja Tim Lambesisin pidätyksen tiimoilta ja sen rivijäsenten uudesta bändistä. Asiasta uutisoi Metalsucks.

Myöhemmin samana päivänä julkaistiin kuitenkin toinenkin ilmoitus muilta bändin jäseniltä. Kävi ilmi, että Lambesis – joka on As I Lay Dyingin kitaristin Nick Hipan mukaan ainoa, jolla on oikeudet päivittää bändin kotisivuja – julkaisi tiedotteensa omin päin kertomatta mitään aikeistaan bänditovereilleen. Ikävä temppu sinänsä, kun laulajan hölmöilyjen takia tyhjän päälle jääneet soittajat olisivat luonnollisesti halunneet tiedottaa uudesta yhtyeestään itse ja omalla tavallaan.

Lambesis pidätettiin vajaa vuosi sitten, kun hän yritti palkata peitetehtävissä toimineen poliisin murhaamaan vaimonsa. Ilmeisesti itse kirjoittamassaan tiedotteessa Lambesis viittaa itseensä kummallisesti kolmannessa persoonassa kertoen, kuinka hän on tajunnut virheensä ja että olisi parasta, jos yhtye koostuisi tällä hetkellä vain hänestä itsestään ja rumpali Jordan Mancinosta. Sitten tekstissä kerrotaan bändin muiden jäsenten – tai entisten jäsenten – uudesta yhtyeestä, joka julkaisee debyyttialbuminsa Metal Blade -levyfirman avulla ja jossa on mukana myös Oh, Sleeper -yhtyeen kitaristi Shane Blay.

Kitaristi Nick Hipan Facebook-sivulla jukaistusta ilmoituksesta voi selvästi aistia, että muut jäsenet eivät ole ilahtuneita Lambesisin salaisesta soolo-tiedotteesta.

”Tänä aamuna julkaistiin tiedote www.asilaydying.com:issa bändin jäsenten nykytilasta ja tulevaisuudesta. Jordanille, Joshille, Nickille, Philille, manegereille ja levy-yhtiölle tämä oli mielenkiintoinen lukukokemus, sillä kukaan osapuolista ei tiennyt sen rakenteesta, tarkoituksesta ja julkistamisesta”, miehet kirjoittavat.

”Vaikka kolmannessa persoonassa kirjoitettu tiedote ei ollut toivomamme tapa kertoa asioita, näkymämme pysyvät positiivisina ja odotamme innolla uuden musiikin jakamista.”

Tästä sekamelskasta päätellen ehkä onkin parasta, että miehet jatkavat omilla teillään.

Lue miesten koko ilmoitus alta.

Julkaisu käyttäjältä Nick Hipa.

Lisää luettavaa