Vesisateen vihmoessa silmäsi kirkastuvat, kun kuuntelet jenkkibändin remixin Reginan biisistä

20.04.2012

Reginan Soita mulle -albumi on herättänyt ihailua myös kollegoissa Atlantin toisella puolen. Niin paljon, että losangelesilainen elektro-duo teki Haluan sinut -biisistä oman versionsa.

Kuva: Osma Harvilahti

Yhdysvaltalainen The Fader -lehti uutisoi sivuillaan Kisses-yhtyeen tekemästä uudesta remixistä. Uudelleenmiksattu biisi ei ole kuitenkaan aivan mikä tahansa, vaan sepä onkin Regina-yhtyeen biisi Haluan sinut viimesyksyiseltä Soita mulle -albumilta.

Kisses on losangelesilainen tyttö ja poika -duo, jonka musiikkia on verrattu New Orderin ja Belle & Sebastianin treffeiksi.

The Fader ei säästele ylisanojaan kehuessaan Soita mulle -albumia, vaikka lehden skribentit eivät tietenkään mitään lauletuista sanoista ymmärräkään. Näinhän se kuitenkin on, että hyvä musiikki ylittää kielimuurit.

I can’t understand a word of the song, but I’m sure it’s only sweet nothings. Regina’s just-as-beautiful album, Soita Mulle, was released last fall”, kirjoittaa lehti.

Kuuntele Kisses-remix Haluan sinut -biisistä alempaa:

PS. Regina lienee muutenkin nyt hyvin esillä Ameriikoissa, kun yhtyeen Mikko Pykäri kiertää parhaillaan Yhdysvalloissa ja Meksikossa Shine 2009 -bändinsä kanssa.

Lisää luettavaa