Viikon salaliittoteoria: Yhtye käytti 50 000 dollaria keinotekoisen sateenkaaren tekemiseen – vai käyttikö?

Internetin huhukoneistosta päivää!

29.06.2015

Nyt mennään sfääritunnelmissa.

Grateful Dead soitti keikan Santa Clarassa Kaliforniassa vime lauantaina. Kesken keikan lavan ja esiintymispaikan ylle ilmestyi täydellinen sateenkaari.

Grateful Deadin fanit ovat tunnettuja siitä, että he nauttivat luonnontuotteita ja kemiallisiakin stimulantteja melkoiset määrät. Näinpä luultavasti tästäkin johtuen netti täyttyi viikonloppuna salaliittoteorioista sen suhteen, oliko sateenkaari oikea vai ei. Jotkut nimittäin spekuloivat sillä, että Grateful Dead taustajoukkoineen olisi jollakin tavalla luonut sateenkaaren taivaalle.

Jopa Billboard-lehti lähti arvuutteluun mukaan. Lehti väitti, että bändin sisäpiiriläinen olisi kertonut heille, miten Dead olisi maksanut 50 000 dollaria keinotekoisen sateenkaaren luomisesta. Myöhemmin Billboard perui koko uutisensa. Tämä heitti vain lisää vettä kiukaalle. Vielä kun salaliittoteoreetikot löysivät netistä Gizmondo-saitin jutun siitä, miten keinotekoisia sateenkaaria tehdään, niin homma lävähti ns. nextille levelille.

Grateful Deadin valomieheltä kysyttiin jopa Twitterissä asiasta. Alkuun hän vitsaili, miten homma tehtiin 600 lavavalon avulla kahden mailin päästä keikkapaikasta. Lopulta hän kuitenkin sanoi, että sateenkaari oli ihan oikea.

Totuus on tuolla jossain.

1 2

Lisää luettavaa