Voimme huokaista helpotuksesta: Anthony Kiedis on kunnossa, RHCP palaa lauteille jo viikonloppuna

Syyskuussa Suomeen saapuva Red Hot Chili Peppers joutui viime viikonloppuna perumaan keikkansa Yhdysvaltain Kaliforniassa, kun solisti Anthony Kiedis kiidätettiin yllättäen sairaalaan. Kiedisin kerrottiin valitelleen vatsakipuja, mutta viime viikonloppuna syytä sairastumiselle ei vielä tiedetty.

Nyt NME tietää kuitenkin kertoa, että Kiedisin kipujen syyksi paljastui yksinkertaisesti vatsaflunssa. Rumpali Chad Smith on myös vahvistanut, että yhtye palaa lauteille jo tänä viikonloppuna Ohion osavaltiossa. Sairaalareissusta selvittiin siis säikähdyksellä.

”Hänen vatsansa oli todella kipeä ja se oli pelottavaa”, Smith kertoi radiohaastattelussa. ”Joten menimme suoraan sairaalaan, ja olimme pahoillamme siitä, ettemme voineet soittaa faneillemme, mutta myös todella huolissamme hänestä.”

Maanantaina julkistettiin, että Red Hot Chili Peppers tulee soittamaan Helsingin Hartwall Arenalla myös lisäkonsertin 14. syyskuuta, heti alkuperäisen keikkapäivän jälkeen. Myös lisäkonsertin liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä.

Lisää luettavaa