Yksi tämän vuoden näyttävimmistä kotimaisista musiikkivideoista taitaa olla tässä – Kalen levykin kannattaa tsekata

15.04.2017

”Kaikki tietävät kuka on Steen1. Hahmo tämän mikrofonin takana on sama, mutta henkilö monin tavoin toinen. Levyllä puhuu tyyppi joka on käynyt läpi enemmän kuin tarpeeksi”, näin luonnehditaan tiedotteella Kalen tuoretta Usko-albumia, joka onkin kovin mielenkiintoinen tapaus.

Mielenkiintoa lisää aiemmin tämän viikon tiistaina 11.4. julkaistu Patsaat-musiikkivideo. Hienolla videolla nähdään rooleissa muun muassa Jussi Lampi, sekä Jontti.

Video käynnistää trilogian, jonka jatko-osia työstetään parasta aikaa. Videon luonnetta kuvaa hyvin seuraava lainaus Youtubesta löytyvästä saatetekstistä: ”Video on puheenvuoro herkkyyden puolesta. Kun älykkyysosamäärän keskiarvo on suomessa 110, väistämättä puolet ihmisistä on sen alapuolella. Paskamaista, mutta näin se menee. Entä, jos sama pätee tunteisiin?”

Kale kertoo olevansa ylpeä tuotoksestaan, joka on päättänyt viiden vuoden tauon oikeista julkaisuista. Tänä aikana on tapahtunut monia eri asioita ja nyt on uuden alun aika.

Tämä kaikki varmasti kuuluu levyllä, joten suosittelemmekin tsekkaamaan sen heti videon nähtyänne. Molemmat löydät alta.

Videon ohjauksesta vastaa Heikki Nummi ja käsikirjoituksesta Kalen ja Nummen lisäksi Juha-Matti Hilpinen.


Juttua päivitetty 07.05.2017: Lisätty ohjaajan ja käsikirjoittajan tiedot.

Lisää luettavaa