”Korson Nirvana” herää henkiin – katso keikkavideo

Elokuussa toisen albuminsa julkaiseva Incredible Nothing valottaa omakustannebändin arkea keikkadokkarilla Helsingin Gloriasta.

Kuva: Heikki Santasalo

Vuonna 2001 Vantaalla perustettu Incredible Nothing, tuttujen kesken INC, valmistelee parhaillaan uutta albumia. Biisejä INC on työstänyt yhteistyössä Disco Ensemble -kitaristi Jussi Ylikosken kanssa. Levyllä vierailee muun muassa Lapkon laulaja-kitaristi Ville Malja.

Bändin esikoisalbumi Temporary Insanity julkaistiin vuonna 2005. Sitä ennen INC oli tiedotteensa mukaan ehtinyt ansaita ahkeralla keikkailulla ja pikkulevyjen tehtailulla julkaisemisella lempinimen ”Korson Nirvana”.

INC julkaisee uuden studioalbuminsa elokuussa. Sitä voisi pitää jopa teema-albumina, sillä levyn nimi on 27 ja se kestää 27 minuuttia ja 27 sekuntia. Yhtyeen 27-vuotias rumpali Teppo Vapaus kertoo, että levyn voi tilata fanituotteiden kanssa hintaan 27,27 euroa ja  julkkarikeikka on Helsingin Bar Loosessa 27. elokuuta. Toivottavasti levyä sentään myydään enemmän kuin 27 kappaletta.

Sitä ennen INC tekee muutaman keikan ympäri Suomea loppukevään Simerock-kiertueella. Tallennetussa muodossa heidän nykyistä livekuntoaan voi katsastaa alla olevasta keikkadokumentista, joka on kuvattu Helsingin Gloria-klubilla 15. huhtikuuta.

Keikalla:
25.5. Ravintola Puikkari, Kuopio
28.5. Dog’s Home, Tampere
29.5. Gloria, Helsinki (sallittu kaikenikäisille)
5.6. Manala, Helsinki
11.6. Monttu, Pori
2.7. Lepakkomies, Helsinki
17.7. Simerock, Rovaniemi