Ankkarock järjesti JYMY-YLLÄTYKSEN!

Pysäyttäkää painokoneet ja internet! Ankkarockissa nähdään ensi kesänä The Sounds (kuvassa) ja The Ark! Tuoretta verta Korson kentälle tuovat, öö, Don Huonot.

Kuva: Warner

Vantaan Korsossa 14.–15. elokuuta järjestettävä Ankkarock täräytti tiskiin suurimman osan esiintyjistään. Hengityksenpidättely muuttui hyperventiloinniksi, kun virallinen tiedote vahvisti sen: TO-DEL-LA-KIN – esiintyjälistassa ovat The Sounds ja The Ark!

The Ark ja The Sounds esiintyivät molemmat Ankkarockissa kesällä 2007. Sitä ennen The Ark esiintyi Ankkarockissa 2005. Ruisrockissa The Ark on esiintynyt 2005, 2007 ja 2008. The Sounds esiintyi Ruisrockissa viime kesänä. Esiintyy muuten myös ensi kesänä. Samoin The Ark. Lisäksi The Sounds esiintyi Ruisrockissa 2006 ja 2003. Ankkarockissa The Sounds soitti myös kesällä 2003.

The Soundsin ja The Arkin lisäksi Ankkarockissa esiintyy The Baseballs (joka esiintyy kesällä myös ainakin Ruisrockissa, Himoksella, Riihimäellä, Imatralla ja Kuopiossa). Niin joo, ja Don Huonot, joka tekee comebackin. Tai siis ne tekee sen comebackin jo Ruisrockissa, mutta Ankkarock tuli kai kaupan päälle.

No, kiinnitettiin sinne pari muutakin ulkomaista bändiä: brittiyhtye Enter Shikari ja Yhdysvalloista asti punkviestinsä tuova Against Me!.

Niiden lisäksi tietysti tarjolla KAIKKI KOVAT KOTIMAISET.

Uutisen loppuhuipennukseksi postaamme tähän 54 kertaa Ankkarockin tämänvuotisten maskottihahmojen kuvat.