Editors-fanit tapasivat idolinsa tänään Tavastialla

Editors kyseli Rumban skabavoittajilta baarivinkkejä Helsingin yöhön.

Kuvat: Hilla Kurki

Rumban skabavoittajat saivat nauttia muutama tunti sitten Tavastialla ilmaisesta oluesta, Editorsin soundcheckistä ja reilun viiden minuutin juttutuokiosta bändin kanssa. Yksi voittajista ei aikataulusyistä päässyt paikalle, mutta lähetellään hänelle vielä jotain lohdutuspalkintoa mielipahan lievittämiseksi.

Illan keikkaan valmistautunut bändi oli hyvällä tuulella. He tiedustelivat Saara Humalajärveltä ja Annastina Värriltä hyviä baarivinkkejä Helsingin yöhön sekä valmistautuivat yleisönkosiskeluun kyselemällä, miten kiitetään suomeksi.

Lyhyen tapaamisen päätteeksi Editorsin herrasmiehet hoitivat Saaralle ja Annastinalle vielä sisäänpääsyn illan keikalle. Se oli ainakin toiselle voittajista erittäin iloinen yllätys, sillä hän ei ollut saanut ostettua lippua hetkessä loppuunmyydylle keikalle, vaikka oli bändin kova fani.

Muidenkin Editors-fanien kannattaa seurata Rumbablogia lähipäivien aikana, sillä kävimme Soffa.tv:n kanssa tekemässä yhtyeestä videohaastattelun, joka julkaistaan, kunhan editointipartio saa filminpätkänsä oikeaan järjestykseen.