Guardian: Liam Gallagherista leffamoguli

Entinen Oasis-mies tekee Beatles-elokuvan, jossa ei nähdä peruukkeja.

Kuva: Sony

The Guardian yhytti Cannesin elokuvajuhlilla videohaastatteluun entisen Oasis-keulahahmon Liam Gallagherin.

”Hänestä on tullut karikatyyri”, eräs toimittaja kommentoi Guardianin reportterille Liamin leffamogulimaista tyyliä. ”Hänen pitäisi olla Mike Leighin elokuvassa.”

Guardianin reportterista on epätodennäköistä, että Gallagher näyttelisi Mike Leighin elokuvassa, sillä tämä sanoo lempileffakseen Avatarin.

Liam on sen sijaan lyöttäytynyt yhteen tuotantoyhtiö Revolution Filmsin kanssa. Yhtiö on aiemmin tuottanut muun muassa 24 Hour Party Peoplen. He aikovat tehdä elokuvan The Longest Cocktail Party -kirjan pohjalta. Se kertoo The Beatlesin lopun ajoista Apple-yhtiössä pyörineen amerikkalaisteinin näkökulmasta.

Liamin mukaan elokuvassa kukaan ei näyttele Beatlesin jäseniä – eikä siinä nähdä peruukkeja. Hän on kaavaillut tekevänsä leffamusiikin itse.

Ensimmäistä Oasiksen jälkeistä levyään hissukseen valmisteleva Liam vakuuttaa, että uudesta aluevaltauksestaan huolimatta hän ei aio jäädä leffa-alalle.

”I’m not gonna be doing films about whales or unkempt eyebrows”, hän sanoi. Tosin toimittajat eivät olleet täysin varmoja, sanoiko hän ”whales” vai ”Wales”.