Haluatko kreisibailata kuin eläin torstaiyönä? No sehän järjestyy

Andrew WK vie sinut retkelle bile-painajaiseen.

Kuva: Kuvakaappaus

I Get Wet -albumi julkaistiin alun perin vuonna 2001, mutta eipä tuo party rock -pullistelu ole menettänyt tenhoaan tipan vertaa – arvostajat arvostavat ja vihaajat vihaavat sitä edelleen täydestä sydämestään. Tai no, joidenkin mielipide on vähän vaihdellut: Pitchforkin perustaja Ryan Schreiber antoi albumille alun perin 0,6 pistettä kymmenestä, mutta sivusto sisällytti julkaisun lopulta 2000-luvun 200 parhaan levyn joukkoon. Go figure.

Toki Andrew WK:ssa on paljon moitteen sijaa. Ensinnäkään kaveri ei ole tehnyt mitään merkittävää tämän levyn jälkeen (vai onko? Jos joku tietää jonkun muun hyvä Andrew-tuotoksen, verkkoherra on kiinnostunut!). Toiseksi tyyppi sivuutti viime kesänä Suomen festaririennoissa tyystin, vaikka buukattiin niinkin lähelle kuin Viron Rabarockiin.

Mutta videoita veijari osaa näemmä tehdä: I Get Wetin deluxe-version julkaisun tiimoilta tehty It’s Time to Party -pläjäys on niin älyvapaa ja hölmö kuin huippuunsa trimmatulta rock-videolta suinkin voi odottaa. Klikkaa siis alta ja tanssi pöydällä! Andrew käskee!