Huhut GY!BE:n saapumisesta Flow’hun osoittautuivat todeksi – tulossa myös muita isoja tekijöitä

Huhut ovat totta: postrock -pioneeri Godspeed You! Black Emperor esiintyy kuin esiintyykin Flow’ssa.

Kuva: Constellation / Eva Vermandel

Flow’n esiintyjäkaarti täydentyy taas. Kulttimaineeseen noussut postrock-yhtye Godspeed You! Black Emperor ja Baltimoresta ponnistava, utuista dreampoppia soittava Beach House saapuvat Suvilahteen 7.-11.8.

Godspeed You! Black Emperorin viime vuonna julkaistu albumi Allelujah! Don’t Bend! Ascend! nosti yhtyeen takaisin kovien tekijöiden sarjaan. Edellisen albumin julkaisusta kun oli ehtinyt vierähtää jo kymmenen vuotta.

Beach House puolestaan lumosi Flow-yleisön jo vuoden 2010 vierailullaan. Sub Popille levyttävä duo on niittänyt mainetta indie-kentällä siinä määrin, että toinen vierailu on varmasti enemmän kuin tervetullut.

Myös kotimaisia kiinnityksiä on varmistunut melkoinen joukko lisää: Pää kii, K-X-P, Lau Nau, Rubik ja Minä ja Ville Ahonen saapuvat kukin sulostuttamaan Suvilahden kesää.

Flow’lle ominaiseen tapaan tämänkin kesän festivaalista tullee jälleen sangen kovatasoinen, sillä aiemmin festivaalille ovat varmistuneet esiintyjiksi Kraftwerk, The Knife, Nick Cave & The Bad Seeds, Azealia Banks, Of Monsters & Men, Solange ja Kendrick Lamar.