Jukka Takalo homoilee Haukiputaalla – katso suora nettilähetys

”Jokainen on vähän homo”, julistaa Jukka Takalo uudella ep:llään. Lausunnon taustat saattavat selvitä, kun tänään kello 13–15 lähetetään livevideostreamina Takalon keikka ”vähä straight fråm Haukiputtaa”.

Kuva: Sound of Finland

Joidenkin entisenä Aknestik-solistina tuntema Jukka Takalo edistää suvaitsevaisuuden asiaa uudella Homo-ep:llään. Jokainen on vähän homo -biisin lisäksi se sisältää kappaleet Jäin munista kiinni lauteisiin, Elämä on vittu(maista murehtimista) ja Elämä on ou nou (Exit only).

Jatkaako Poko Rekordsin jälkeläiseksi syntynyt Sound of Finland tällä vapun alla julkaistulla ep:llä samaa huumorilatua, jota ovat Pokolla aiemmin kunniakkaasti avanneet muun muassa Popeda-kosketinsoittaja Jukkis Järvisen soolosingle Hulluna tisseihin, Petri Nygårdin Mun levy ja Petri presidentixi sekä Hintsanen Party Projectin debyytti? Vai onko Takalolla kenties jotain ihan muuta sanottavaa?

Se saattaa selvitä, jos uskallat päästää ruudullesi Haukiputaalta internetiin tuupattavan livelähetyksen, jota voi katsoa tänään 28.4. kello 13–15 Jukka Takalon kotisivulla.