Katso Nicke Anderssonin tuore videohaastattelu Helsingistä

Imperial State Electric -bändinsä kanssa Helsinkiin kahdelle keikalle saapunut Nicke Andersson kertoo uusista kujeistaan eilen Bar Loosessa tehdyssä videohaastattelussa. Saiko Soffa.tv:n haastattelija Nicken riisumaan lippiksensä?

Kuva: Psychout Records

Nicke Andersson on ollut monessa mukana. The Hellacopters, Entombed, The Solution, Death Breath ja muutama pienimuotoisempi projekti saavat nyt jatkoksi uuden nimen: Imperial State Electric.

Bändin linjaa voisi luonnehtia siten, että se jatkaa siitä, mihin Hellacopters jäi, mutta kääntää kurssia rockrunttauksesta aavistuksen powerpopimpaan suuntaan. Toisin sanoen Imperial State Electricin levyllä kaikuu yhtä vahvana vaikkapa Cheap Trick kuin Nicken ikisuosikki Kiss.

Imperial State Electric kävi ensikeikallaan Suomessa eilen tiistaina 18. toukokuuta Helsingin Bar Loosessa, missä Soffa.tv ja Rumba saivat tilaisuuden jututtaa Nickeä uusien kujeidensa tiimoilta.

Keikka oli loppuunmyyty, ja niin on tämäniltainenkin esiintyminen Helsingin Alakerta-klubilla. Vaikka lippukaupoissa olisi jäänyt nuolemaan näppejään, Nicken tuoreet kuulumiset voi tsekata alla olevasta videohaastattelusta.

Imperial State Electricin esikoisalbumi julkaistaan Suomessa 2. kesäkuuta.