Kiertuehuhua liikkeellä: System of a Down ja Deftones yhdessä rundille?

Näin voi päätellä bändien Twitter-viesteistä. Mutta pysyvätkö penteleet Yhdysvalloissa, vai uskaltautuvatko ne kauemmaskin?

Kuva: Sony Music

Nyt huhutaan mielenkiintoisia. System of a Down ja Deftones saattavat vielä tänä vuonna kostuttaa vaihtoehtometallin ystävien alushousuja oikein urakalla, sillä molemmat yhtyeet ovat antaneet Twitterissä aika selkeitä viitteitä yhteisestä kiertueesta. Ja jos sellainen sattuisi kohdalle osumaan – no, olisihan se aika kova juttu.

Perusteluina kimppakiertuehuhuille esitetään tätä System of a Downin Twitterissä julkaisemaa kuvaa ja tätä Deftonesin omalla tilillään julkaisemaa kuvaa. Kun molemmat bändit heiluttelevat backstage-passia, jossa on toisen osapuolen nimi, ja kuvan ohessa vielä lukee ”Announcement coming monday”, on vihje aika selkeä. Vaan hetkinen, nythän on maanantai, minä maanantaina ne meinaavat jotain tiedottaa?

Sitten tietty jännätään, missä ne meinaavat kiertää. Ainakin molemmat ovat hiljattain esiintyneet Suomessa – SOAD veti tunnetusti viime kesänä ennätysyleisön Provinssirockiin ja Deftoneskin soitti hyvällä menestyksellä Helsingin Circuksessa elokuussa – joten kuka tietää, kenties muistot olisivat niin hyviä, että yhtyeet saapuisivat uusintakierrokselle.

Katsotaan! Palaamme asiaan jos syytä on.

EDIT: Siellähän ne Pohjois-Amerikan kiertuaikataulut näyttäisivät olevan SOAD:n sivuilla. Toivottavasti piipahtavat Euroopassakin.