Kuuntele Brant Bjorkin uusi albumi

Aavikkorockin vaikuttavimpiin tekijöihin kuuluva Brant Bjork julkaisee 31. maaliskuuta uuden albumin, joka on nyt verkossa ennakkokuuntelussa.

Kuva: Low Desert Punk

Brant Bjorkin Gods & Goddesses -levy on nyt kuunneltavissa kokonaisuudessaan Vansin sponsorisivulla. Samasta paikasta voi ladata ilmaiseksi itselleen The Future Rock -kappaleen.

Huhtikuussa Bjork saapuu Suomeen keikoille Brant Bjork & The Bros -kokoonpanolla, jonka kanssa hän on kiertänyt vuodesta 2004.

Kalifornian Palm Desertistä kotoisin oleva Brant Bjork nousi maineeseen Kyussin ja Fu Manchun rumpalina. Sittemmin hän vaihtoi rummut kitaraan ja siirtyi laulajaksi.

Bjork soitti stoner-rockin pioneeribändi Kyussin albumeilla Wretch (1991), Blues for the Red Sun (1992), ja Welcome to Sky Valley (1993). Hän myös sävelsi Kyussille kappaleita, kuten Blues for the Red Sun -levyltä löytyvän, yhtyeen tunnetuimpiin biiseihin kuuluvan Green Machinen.

Vuonna 1994 Brant Bjork tuotti Fu Manchun debyyttialbumin No One Rides for Free. Seuraavalla studioalbumilla The Action Is Go (1997) hän soitti rumpuja. Sen jälkeen hän soitti vielä Eatin’ Dust- (1999), King of the Road- (2000) ja California Crossing (2001) -levyillä, kunnes päätti jättää Fu Manchun keskittyäkseen soolotouhuihinsa.

Gods & Goddesses on seitsemäs studioalbumi, jonka Bjork on julkaissut omalla nimellään. Hänen edellinen levynsä, Punk Rock Guilt, julkaistiin toukokuussa 2008. Seitsemän soolon lisäksi Bjork on tehnyt kaksi albumia Brant Bjork & The Bros -nimellä.

Brant Bjork and the Bros Suomen-kiertueella:
26.4. Jyväskylä, Lutakko
27.4. Kouvola, House of Rock
28.4. Tampere, Klubi
29.4. Turku, Klubi
30.4. Helsinki, Bar Loose