Lily Allen vaihtoi nimensä – uutta musiikkia tulossa

Supertähti lopetti levytysuransa vuonna 2009 ja otti loparit musiikista tykkänään myöhemmin, mutta nyt veri vetää taas studioon.

Kuva: EMI

Vikkelimmin lehdistötiedotteen ennätti lukemaan FACT Magazine. Lily Allen ei enää tekisi musiikkia, mutta Lily Rose Cooper puhkuu suorastaan luomisen riemua.

Cooper on tietenkin Lily os. Allenin nykyinen sukunimi, jonka hän sai aviomieheltään Sam Cooperilta.

Lily Silloin-Vielä-Allen ilmoitti vetäytyvänsä musiikintekemisestä jo vuonna 2009 It’s Not Me, It’s You -nimisen kakkosalbuminsa jälkeen. Vuotta myöhemmin keikkailukin rupesi tympimään. Pian selvisi myös, että laulajalla oli perheenlisäysaikeita. Tytär kömpi ulos kylmään maailmaan marraskuussa 2011.

Näinä raakoina aikoina poptähden unohtuminen on nopeaa. Takavuosina kenties kahden vuoden hiljaisuutta ei olisi edes noteerattu ja pientä äitiysvapaata tuskin kukaan olisi tuominnut. Nyt lomaltapaluuta voidaan jo kutsua aidosti comebackiksi.

Vankkumattomimmat fanit tietysti ovat koko ajan tienneet, että jotain on tekeillä, paljastihan laulajatähti jo kesäkuussa Twitterissä – roimasti kiroillen – olevansa studiossa tuottaja Greg Kurstinin kanssa. Sekin pieni tiedonsirpale sai tiedotteessa lisää lihaa luittensa ympärille: Cooper vahvistaa olevansa työstämässä uutta materiaalia.

Heinäkuussa maailmalle levisi uutinen, että Cooper odottaa toista lastaan. Jälkikasvua odotetaan syntyväksi joulukuussa, juoruaa People-lehti. Kun uuden albumin – tai edes sinkun – aikataulusta ei ole mitään tietoa, jäämme kaikki odottamaan sormenkynsiämme pureskellen, kumpi putkahtaa maailmaan ensin.