Mannan kiertueblogi, osa III: Cooking with Coolio!

Suurta draamaa Birminghamissa! Katkenneita kauloja ja kadonnut läppäri! Mystinen fani vai kuumottava stalkkeri? Miten Coolio liittyy tähän kaikkeen?

Teksti ja kuvat: Manna & tyypit

2.4. 2010 Birmingham, Hare & Hounds

Alkuillan draamaa. Lempikitaran kaula on katkennut kylmässä ja aiheuttaa Mikolle epäominaista raivoa. Kiertuemanageri ottaa onneksi homman haltuun ja hoitaa varakitaran välittömästi. Keikka osoittautuu tähän mennessä rundin parhaaksi! Yleisö huutaa ja fiilis on huipussaan!

Seuraavana paivänä organisoidaan kitaranhakuretki Lontooseen. Nyt vuorostaan rumpali järkyttyy huomattuaan unohtaneensa reppunsa ja läpparinsä Birminghamiin. Koneella on monen vuoden musiikit ja se täytyy saada takaisin. Lisää hommia Tom the tourmanagerille, joka onnistuu kuitenkin selättämään tilanteen, ja laukku fedexataan takaisin omistajalleen.

Illaksi Farmboroughiin, joka on hassu paikka, yksi kylänraitti ja kymmeniä Vicky Pollardin näköisiä hahmoja. Ruokafanaatikkoina googlataan kaupungin ravintolat, niitä on noin neljä. Päädytään Happy Indian -nimiseen paikkaan, joka osoittautuu loistovalinnaksi. Paikan omistaja ”viihdyttää” meitä lievästi arveluttavin talibanivitsein, mutta ruoka on erinomaista.

Kokkikerho jatkuu, opetan Tomille täydellisen Eggs Benedict -reseptin ja kiertuemanageri vuorostaan infoaa YouTubesta löytyvästä ”Cooking with Coolio” -kanavasta. Ysärigangsta opastaa siellä ”ghetto cookingin” saloihin – it has recipes for all you bitches! Kandee väijyä.

Kylässä yövytään, mutta heti aamusta suunnataan seuraavaan keikkapaikkaan Readingiin. Club Socialissa meitä odottaa jo Molesista tuttu yksinäinen fanimies! Huolestuttavaa vaiko imartelevaa?

Ensimmäinen oikea fani vaiko ihkaoikea stalkkeri? Se jää selvitettäväksi… Kuvaamme kaverin seuraavaan blogikirjoitukseen, ja voitte itse arvioida, kuuluuko heppu hyvien vai pahojen puolelle.

Woohaa!!