Mannan kiertueblogi, osa VI: KOKOOOOOO!!!!!!

Mannan brittikiertue päättyi komeissa puitteissa parintuhannen hengen lontoolaisyleisön edessä. ”Ensimmäinen keikka ikinä, jolta olen juossut lavalta pois täysin hysteerisenä, ilosta kirkuen ja pomppien”, Manna kertoo rundibloginsa viimeisessä osassa.

Teksti: Manna, kuvat: Tina Korhonen (www.tina-k.co.uk)

9.4.2010 Lontoo, Koko (Club NME)

Upea teatterin puitteet omaava Koko (entinen Camden Palace) vetää yleisöä noin kaksituhatta moneen kerrokseensa, paras tapa lopettaa rundi! Club NME, ei turhia puheita, styget putkeen ilman taukoja, bang, bang, bang!

Ensimmäisestä biisistä lähtien yleisö pysähtyy, huutaa väleissä ja hiljaisissa kohdissa, loistava soundi, iso lava, ihanaa! Checkissä reistaillut bassopiuhakin toimii moitteettomasti ja kaikki kuuluu hienosti. Tuntuu, ettei mikään olisi voinut mennä paremmin.

Tämä on ensimmäinen keikka ikinä, jolta olen juossut lavalta pois täysin hysteerisenä, ilosta kirkuen ja pomppien! Lisää näitä!

Mikko innostui niin paljon kaikupedaalinsa kanssa Some Girls, Some Boysin kitaraintrossa, ettei rytmistä aluksi ollut tietoakaan, mutta mitäs siitä. ”A more experimental approach you see!” kerron miksaajallemme keikan päätyttyä.

Ilta loppuu rundinlopettajaisbileisiin. Paikalle on lentänyt Suomesta asti ystäviä, ja kaikki paikallisetkin kaverit on saatu mukaan!

Kiertue meni muutenkin hienosti, kokonaisuus oli organisoitu minuutilleen toimivaksi ja agentin buukkaamat paikat sekä slotit osoittautuivat paremmiksi kuin osasin toivoa.

Tom the Tourmanager todettiin loistotyypiksi, jota tullaan käyttämään jatkossakin. Koko Manna-jengi pr-tyypistä manageriin oli hoitanut hommansa esimerkillisesti, ja kotiin saadaan palata kiitollisen onnellisina

Lontoon seuraavat keikat ovat jo ensi kuussa, siinä välissä kotimaata.

Sayonara suckers! Keikoilla nähdään!

pus,

-Manna-