Monspin kiertueblogi, osa I: Tästä se lähtee

Mitä tapahtuu, kun Monsp Recordsin räppärit lähtevät yhdessä tien päälle? Rundipäiväkirjan avauksessa Pyhimys uumoilee ainakin aiheuttavansa yleistä pahennusta Porissa.

Teksti: Pyhimys (Teflon Brothers), kuvat: Monsp

Tööttää, tööttää!

Tästä se lähtee! ”Aiheutan yleistä pahennusta Porissa!” Jostain syystä Bar Kinossa räppikeikat on aina torstaina, muttei se ennekään oo menoa haitannut.

Kyseessä siis Monsp Tour 2010 ja sen ensimmäinen keikka, jossa mukana Teflon Brothers, Solonen ja Ruudolf. Teksti jota luet on ensimmäinen merkintä äärettömän nykyaikaisessa kiertueblogissa, joka päivittyy välittömästi keikkailtoina, mieluiten suoraan pukuhuoneesta tai hotellijatkoilta.

Nyt ollaan autossa ja tyypillisesti aikataulusta vähän myöhässä. Onneks meillä on DJ (TV:stä tuttu) Inkin perhefarmari ja Ruudolf + Solosen porukka joutuu ajamaan Keijon ritsalla.

Tänään setistä puuttuu Juno, joka on muuten mukana useimmilla keikoilla. Eilisessä Maria-ohjelmassa esiintynyt ukko käy parhaillaan siviilipalvelusta, josta ei lintsata tai saa linnaa.

Tänään ei onneks jouduta kilpailemaan olympialätkän kanssa, vaikka eilinen yö painaakin luomissa. Huomenna palataan Helsinkiin ja siellä toka keikka Playgroundissa, joka alkaa sillon, kun matsin pitäis loppua. Toivottavasti ei tuu tukkaan, niin ei tarvii väistellä pulloja. Kyseessä perjantaina samalla Opaalin levyjulkkarit ja Club Ramin avajaiset, muttei taida paljon napata. Jos peli menee jatkoajalle, niin showtime siirtyy sen mukaisesti, eli pitkä ilta tulossa.

Mutta se on vasta huomenna. Tänään Pori, josta valokuvia ja analyysiä keikan jälkeen.