Monspin kiertueblogi, osa IV: Scandinavian Monsp gynekologijatkoilla

Nyt on Pihliksen ghettoreportteri Junon vuoro kertoa Monsp Tour 2010:n matkatunnelmat Turusta. Kuvassa hän ihmettelee siskosrakkautta lääkistyttöjen jatkoilla.

Teksti: Juno, kuvat: Monsp

Monsp Tour 2010
5.3.2010, Turku, Club Syke

Koska alku on aina vitun vaikeet niinku taas todettii eilen soundcheckin suhteen, piti olla 20.00 mut loppupeleis jengi testas mikkei ku ovet aukes laivadiskossa.

Bäkkäri oli helmi, vakio bajamajan kokonen koppero ja sinne ahdattuna 12 päinen suomiräpin kerma a.k.a Scandinavian Monsp!

Ite bileet allekirjoittaneen osalta oli coolio setti, Ville huudatti jengii ja jengi huus. Pieni tauko ja sit Solonen, Kosola ja Timpexi isoina miehinä heilu niin maan perkeleesti ja KOVA meininki oli taattu.

Sen jälkee otettii taas pieni happibreikki ja Mc Ruudolf tuli tuplamikil kehii suomenmestarin touchil otti ison lavan haltuu lavakarismalla. Keikan alus muutama mimmi oli niin liekeis Rudyst et ne piti roudaa lavalt asti hakee nimmareita.

Laivadiskon illan päätti päättömäl meiningil Teflon Brothers jonka keikan aikana lavalla oli puolet koko baarista. Keikan aikana tapahtu kummia ja lääketieteen opiskelijat vaati meidät niiden jatkobileisii räppää.Taksit maksettii gynekologi-jatkoille.

Jatkot meni siihen et Mc Ruudolf otti haltuu niin et jengi hyppi ja huus Ruudolffin nimee täysii. Ku loput Scandinavia Monspeist pääs mestoille ni bileet oli jo käytännös ohi. Sisäänkäyntinä bileisii toimi ite tehty oven kokonen pillu josta piti hyppää inee.

Sisäl jengil oli kuumottavat asusteet lääkäripukui ja minihameit.. eli bileet parhaimmillaa. Booli virtas ja meijä jengi oli heittäny kiekon päätyy. Hotellil homma jatku aamukuutee kunnes ylimääräset potkittii pois ja alkoi hetken uni.

DJ:t Sami ja Niko vielä taistelukunnossa.

Galis ja lääkiksen tyttö.

Heikki Kuula ja Pyhimys.